29.12.20 

ImageНескладна робота з документами та застосунками для відеоспілкування чи використання вимогливого до ресурсів ПЗ для створення 3D-моделей — у виконанні таких завдань стануть у пригоді портативні лептопи. На сайті офіційного онлайн-магазину бренда Lenovo можна замовити надійно захищений бізнес-ноутбук із необхідним запасом продуктивності. Знайти потрібний пристрій допоможе продумана система фільтрів. 

Секретна інформація «під замком»

Усі моделі для бізнесу обладнані ультранадійною системою захисту даних. Налаштувати швидку й безпечну біометричну автентифікацію легко за допомогою вбудованого сканера відбитка пальця чи ІЧ-камери. Корпоративні користувачі можуть вибрати ноутбук, обладнаний зчитувачем смарт-карток. Файли на накопичувачі пристрою надійно зашифрує модуль TPM 2.0, тож у зловмисників не залишиться шансів дістатися до корпоративних таємниць, навіть якщо вдасться викрасти лептоп.

Коли витривалість — головна вимога

Суворі випробування в екстремальних умовах підтверджують міцність пристроїв лінійки ThinkPad. Ультразахищений бізнес-ноутбук не боїться роботи в запилених приміщеннях, на вулиці у заметіль, дощ або спеку. Пристрій витримає падіння з невеликої висоти чи удари в поїздках і подорожах. Захищена від вологи клавіатура з TrackPoint дасть можливість легко керувати курсором у рукавичках чи вологими руками.

Вдалий вибір для дистанційної роботи

Підтримувати зв’язок із колегами, працюючи з дому, у кав’ярні чи з іншої країни, легко завдяки вебкамерам із мікрофонами та модулям до Wi-Fi 6, що забезпечують чудову швидкість підключення. Яскраві дисплеї, оточені вузькою рамкою, дають можливість комфортно працювати чи насолоджуватися якістю зображення під час перегляду кіно. Акустична система з підтримкою технології тривимірного звучання забезпечить відтворення захопливих аудіоефектів і чітку передачу голосу співрозмовника під час онлайн-зустрічей.

Портативність — на висоті

Легкі бізнес-ноутбуки вагою до 1,5 кг стануть відмінними супутниками користувачів, які постійно в русі. Запас автономності до 19 годин* забезпечить цілий день використання пристрою без підзарядження. Для швидкого поповнення запасів енергії акумулятора лептопи оснащені технологією Rapid Charge.

*За даними MobileMark 2014.

Бізнес-ноутбук можна замовити й забрати самостійно в одній із точок видачі або замовити кур’єрську доставку по всій Україні в узгоджені строки.