24.03.22 

ImageВідповідаючи на чисельні запити, Державний музей авіації ім О.К. Антонова повідомляє, що наразі музей авіації зберігає неушкодженими всі свої колекції. 

Незважаючи на закриття ДМА для відвідувачів, адміністрація та колектив Музею працює. Завдяки органам влади працівники отримують заробітну плату відповідно до умов воєнного стану.

Деякі співробітники захищають нашу Батьківщину у лавах ЗСУ або Тероборони, інші допомагають на інформаційному фронті, або займаються волонтерством. Весь колектив ДМА впевнений у перемозі України та намагається наблизити цей день всіма силами.

Але є і деякі проблеми, які можливо вирішити тільки за вашої допомоги. Підтримка та розвиток Музею здебільшого забезпечується за рахунок коштів, які надходили після реалізації вхідних квитків. Що, вочевидь, наразі неможливо. Музей потребує догляду, а ресурси для цього стали вкрай обмеженими. Тому є пропозиція.

Будь ласка, купуйте електронні квитки музею!

Завдяки цьому, ви долучитесь до збереження авіаційної історії нашої Країни. Отримані кошти буде використано на догляд за Музеєм та збереження експонатів.

Після війни, коли Музей знову матиме змогу приймати відвідувачів, ви зможете використати ваші квитки завітавши до Музею!