08.05.22 

ImageОперативне командування "Південь" повідомило, що у суботу ворог атакував Одесу ракетами.

"Очевидною ціллю удару був Одеський аеропорт. Ненажерливим рашистам замало, що відібрали в нас мирне небо, вони зажадали закрити і повітряні ворота. 

Але якою б нищівною не була ворожа сила, бажання перемогти і відродити в нас сильніше! І це не вічний вогонь на злітці – це жар наших сердець із жагою помсти і перемоги!" - повідомило Оперативне Командування.

Раніш Генеральний Штаб повідомив, що у неділю основні зусилля росіяни також зосереджували на знищенні аеродромної інфраструктури з метою унеможливлення дій української авіації на сході України та у Чорноморській операційній зоні.

 "Основні зусилля ворог зосереджував на знищенні аеродромної інфраструктури з метою унеможливлення дій нашої авіації, у тому числі БпЛА "Байрактар", підтримки дій підрозділів з повітря у смузі відповідальності угруповання Об’єднаних сил та у Чорноморській операційній зоні. Наростив інтенсивність застосування оперативно-тактичної авіації над акваторією північно-західної частини Чорного моря", - йдеться у повідомленні.