14.05.22 

ImageАвіакомпанія Wizz Air залишила в системі бронювання тільки три рейси з України 

Угорська бюджетна авіакомпанія Wizz Air в середині квітня продовжила скасування всіх рейсів в Україну і з країни ще на місяць - до липня 2022 року. а також різко скоротила маршрутну мережу. В системі бронювання авіакомпанії залишились тільки три доступних напрямки з України після жовтня цього року.

Зокрема, станом на 14 травня 2022 авіакомпанія виставила ціни тільки на квитки Київ - Абу-Дабі, Запоріжжя - Вроцлав і Запоріжжя - Катовіце. Ще в квітні в системі бронювання з Києва було 12 напрямків, зі Львова – шість, ще кілька – з Одеси.

Як повідомлялося, з 24 лютого, а саме початку російського вторгнення в Україну Wizz Air скасував рейси до 26 березня включно, а на початку березня продовжив скасування до червня.

Власники квитків на скасовані рейси отримали від компанії пропозицію повернути гроші або покласти їх на річний депозит для купівлі квитків в майбутньому з 20% добавкою.

В аеропорту "Київ" залишилося три літаки компанії, у Львові – один, які не встигли вилетіти вранці 24 лютого.

Основний конкурент Wizz Air - ірландська авіакомпанія Ryanair відмовилася від усіх рейсів в Україну і з країни на необмежений термін.

Джерело interfax