07.07.22 

ImageАвіакомпанія МАУ продовжує працювати за межами рідної країни. 

На початку липня МАУ перевезла гравців збірної Естонії з баскетболу в Ізраіль. Про це повідомила прес-служба МАУ у фейсбук. 

"У липні ми продовжуємо підтримувати льотну активність  за межами України (хай тим оркам грець ). На початку місяця МАУ забезпечила перевезення Національної баскетбольної команди Естонії та її фанів на кваліфікаційний турнір у Тель-Авіві 

І в цей же період запустили спільну чартерну програму з польським туроператором ITAKA. Boeing 737-900 UR-PSL літатиме як із бази у м.Катовіце, так і з інших міст Польщі (Варшава, Краків, Жешув). Повітряне судно МАУ забезпечить сполучення на низці європейських туристичних напрямків (Малага, Арресіфе, Анталія, Тенерифе, Тирана, Лас-Пальмас та Джерба). 

То ж, як то кажуть, тримаємо стрій із вірою у швидку Перемогу. Слава Україні!", - йдеться у повідомленні.

"Наразі партнери аналізують можливості розширення мережі чартерних напрямків з пролонгацією до кінця високого туристичного сезону. Українська авіакомпанія, як багаторічний сертифікований експлуатант IOSA, забезпечуватиме роботу згідно всіх міжнародних стандартів експлуатаційної безпеки", - також говориться в повідомленні перевізника.