11.08.22 

ImageWizz Air оголосила про те, що запропонує 100 000 безкоштовних квитків* для громадян України на всі рейси континентальної Європи та Великобританії, які виконують Wizz Air Hungary та Wizz Air UK. Ними можна скористатися для подорожей з 15 вересня по 8 грудня 2022 року. Загалом безкоштовні квитки доступні на 800 маршрутах.

Громадяни України, які мають бажання забронювати рейс за схемою безкоштовних квитків, можуть зробити це на сайті https://wizzair.com/ - /rescue. Під час бронювання потрібно вказати номер українського паспорта, а також показати його та необхідні візові/проїзні документи під час реєстрації.

Джозеф Вараді (József Váradi), головний виконавчий директор Wizz Air, сказав: «Wizz Air продовжує бути відданою українському ринку та підтримувати українців у будь-який можливий спосіб у ці важкі часи».

*Безкоштовні посадкові місця:

Вказана кількість квитків (100 000) за ціною 0 євро діє доки будуть доступні вільні місця на окремих рейсах, що виконуються з 15 вересня 2022 року до 8 грудня 2022 року. Пасажири можуть взяти одну ручну поклажу (макс.: 40x30x20 см). Сумка-візок і решта одиниць зареєстрованого багажу оплачуються додатково. Ціна поширюється тільки на бронювання, зроблені на https://wizzair.com/ - /rescue.

Інформація про Wizz Air

Wizz Air - найбільш екологічна європейська ультрабюджетна авіакомпанія із найшвидшим зростанням. Її авіапарк складається зі 160 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором понад 27,1 млн пасажирів за результатами 2022 фінансового року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером «WIZZ». Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com. У 2020 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW – цю нагороду отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу.