30.06.23 

ImageНа Державному підприємстві "АНТОНОВ" відбулися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти.

Традиційно викладачі кафедри проектування літаків і вертольотів ХАІ входять до складу державної екзаменаційної комісії з захисту кваліфікаційних робіт.

Цього року завдяки високому рівню організації та відповідальності співробітників ДП "АНТОНОВ" всі захисти студентів, котрі навчаються за дуальною формою освіти, були проведені у звичному офлайн форматі. 

Члени ДЕК відмітили цікаве обговорення проєктів із здобувачами, їх сміливість у висловленні ідей, впевненість у доводах. Усі проєкти направлені на підтримку й розбудову авіаційної галузі України. 

«Даного результату вдається досягати лише спільними зусиллями, адже отримуючи теоретичні знання з повного циклу створення авіаційної техніки в ХАІ здобувачі мають практичну можливість їх втілення на ДП «АНТОНОВ». Такий тандем забезпечує авіаційну промисловість інженерами та науковцями найвищої кваліфікації», -зазначили на сторінці фейсбук кафедри.