31.07.23 

ImageУкраїна — один зі світових лідерів у впровадженні в обіг та використанні криптовалют.

Ними користується понад 6,5 млн (майже 16% населення) українців, підрахувала дослідницька компанія Triple A. Перелік бізнесів, які додають опцію розрахунку цифровими активами, постійно розширюється. Нещодавно така можливість з'явилася в офісах франчайзингової мережі агенцій Join UP! to travel. 

З кожним роком все більше країн і галузей економіки експериментують з використанням криптовалют. Туристична індустрія не є винятком. Запровадження альтернативного способу оплати подорожей — одна з тих інновацій, яка має пожвавити туристичну галузь і розширити можливості для аудиторії, яка бачить майбутнє за криптовалютами.  

У 2021 році обсяг транзакцій у цифрових активах в Україні сягав 100 млн доларів США на день, за підрахунками Global Crypto. Поступове впровадження можливостей для придбання авіаквитків і бронювання готелів за цифрові активи є неминучим на тлі ринкових тенденцій, на думку туристичних експертів Join UP!. Щобільше, за прогнозами спеціалістів з криптовалют на 2023 рік, частка платежів у цифрових активах на туристичному ринку буде однією з найбільших серед галузей і сягне 10%.   

Туроператор Join UP! як один із лідерів індустрії завжди відкритий до інновацій, які допомагатимуть туристам подорожувати простіше і зручніше та відкриватимуть нові можливості для бізнесу. Партнером для реалізації цього проєкту стала українська SaaS-компанія Whitepay, яка в тому числі співпрацює з Міністерством трансформації України.  

Наразі можливість оплати турів доступна лише у власній франчайзингової мережі агенцій туроператора. Розраховуватися можна такими цифровими активами, як Bitcoin, Ethereum, Tether (USDT), Litecoin та ще понад 140 монетами і токенами, які доступні на Whitepay.

Для оплати пакетного туру цифровим активом менеджер турагентства надаватиме туристові спеціальне посилання, за яким у кілька кліків клієнт перераховує еквівалентну вартості туру у гривнях суму зі свого криптогаманця. 

Повний перелік офісів мережі Join UP! to travel в Україні та їх контактна інформація доступні на офіційному сайті  Join UP!.