05.08.23 

Image4 серпня Укрпошта розпочала продаж в онлайн-магазині нової марки із літаками-винищувачами F-16, а також сувенірною терткою.

Про це повідомив Генеральний директор Ігор Смілянський.

"Поки ми всі чекаємо на прибуття F-16, вирішили запустити нашу нову марку. Від сьогодні марку "Винищувачі зла" та лімітовану сувенірну тертку можна придбати в онлайн-магазині Укрпошта. Обов’язково додавайте цю марку до власної колекції марок воєнного часу", — написав Ігор Смілянський.

Вартість поштового набору становить 172 грн. У нього входить аркуш марок, конверт і картка "Винищувачі зла". Тираж - 600 тисяч примірників.

Гендиректор "Укрпошти" повідомив також про те, що 16 гривень (бо F-16) з кожної марки підуть на придбання дронів.

Погашення штемпелем "Перший день" здійснять на Головпоштамті, спецпогашення також відбудуться в регіонах України. Штемпелі тимчасово окупованих територій АР Крим, м. Севастополя працюватимуть на київському Головпоштамті, штемпель Луганської області прикріплено до міста Покровськ (Донецька область).

Крім того, Укрпошта підготувала тематичний мерч - ексклюзивну сувенірну терку, отвори якої виконані у формі літаків F-16. Замовити таку продукцію можна лише в поштовому маркеті за посиланням.