11.10.23 

Image5 жовтня 2023 року відбулась захоплива подія, що об'єднала науку, благодійність та розваги. 

Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут" спільно з благодійним фондом "Юкрейніан лайф" та громадською організацією "А-ШО" організували незабутнє "Космічне свято" у ТРЦ "Nikolsky". 

Про це повідомили у фейсбуці закладу. 

Ця подія стала справжнім святом для всіх прихильників космосу, майбутніх космонавтів та любителів науки. «Космічне свято» було спроектовано з метою поширення знань про космос, сприяння розвитку наукових досліджень у галузі аерокосмічних технологій. Головною метою цього заходу було привернути увагу громадськості до важливості космічних досліджень та їх впливу на наше повсякденне життя. Відвідувачі "Космічного свята" мали можливість дізнатися про найновіші досягнення у космічній сфері, побачити макети космічних кораблів та супутників, а також поспілкуватися з експертами та студентами ХАІ. 

Співпраця Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського "Харківський авіаційний інститут", благодійного фонду "Юкрейніан лайф" та громадської організації "А-ШО" надала нам можливість поєднати науку, освіту та благодійність для спільного досягнення важливих цілей. Демонстрація космічних технологій та інновацій була важливою частиною свята. 

Студенти та науковці Національного аерокосмічного університету представили свої дослідження та проєкти, показуючи потенціал української науки у галузі космічних технологій. Відвідувачі мали можливість ознайомитися з принципами роботи супутників, дослідженнями космічного простору та засобами комунікації у космосі.