07.11.23 

Image3 листопада 2023 року в НАУ відбулася зустріч студентів та викладачів з делегацією представників 47G (Аерокосмічна та оборонна асоціація штату Юта).

Під час візиту представників 47G (Аерокосмічна та оборонна асоціація Юта), студенти та викладачі кафедри отримали унікальну можливість зустрітися із висококваліфікованими фахівцями та лідерами індустрії.

Про це повідомила пресслужба НАУ. 

Учасники зустрічі обговорили найновіші технології, тренди та стратегії, які стосуються безпеки у цивільній та оборонній сферах. Учасники мали можливість взяти участь дискусіях, що дозволило їм розширити свої знання та розуміння щодо сучасних вимог безпеки в цих галузях.

Особливу увагу приділяли інноваційним підходам до вирішення завдань безпеки, використанню передових технологій у проєктуванні та впровадженні систем безпеки на виробництвах. Представники кафедри обмінювалися досвідом та взаємодіяли зі спікерами та учасниками заходу, створюючи важливі мережі контактів для майбутньої співпраці та обміну знаннями.

Цей візит став важливим кроком у розвитку співпраці між кафедрою цивільної та промислової безпеки і 47G Аерокосмічною та Оборонною Асоціацією, яка допомагає студентам реалізувати свій потенціал у цій важливій галузі.