24.01.24 

ImageПредставники  Харківського національного університету Повітряних Сил імені Івана Кожедуба завітали до учнів старших класів ліцеїв на Кіровоградщині.

Метою візиту стало ознайомлення школярів зі структурою університету, напрямками підготовки та умовами вступу, повідомила прес-служба Університету.

На початку зустрічі офіцер вишу розповів про специфіку навчального закладу, акцент було зроблено на військово-технічних напрямках навчання в університеті, стисло проінформував школярів про особливості навчання на факультетах університету та у стінах Інституту цивільної авіації. 

Курсанти університету поділилися враженнями від навчання, можливостями, які надає університет для всебічного розвитку вихованців у військовій, цивільній та технічній сфері. Не обійшли стороною питання безпеки, культурного та спортивного розвитку курсантів і студентів. 

Під час спілкування старшокласники подивились короткі ролики про навчання в університеті. Наприкінці зустрічі учні мали можливість задати питання та дізнатися про вимоги до вступу.

Такий захід допоможе їм усвідомити свої інтереси та обрати оптимальний шлях у навчальному й професійному розвитку.