12.03.24 

ImageАвіаційні фахівці з питань безпеки польотів пройшли навчання у Навчально-науковому інституті неперервної освіти НАУ

З 26 лютого по 5 березня 2024 року в Навчально-науковому інституті неперервної освіти Національного авіаційного університету відбулося навчання авіаційних фахівців за новою програмою "Запобігання небезпеці присутності птахів та диких тварин в аеропортах".

У навчанні взяли участь представники Державного підприємства "АНТОНОВ", ЗОКП "Міжнародний аеропорт Ужгород", Національного бюро розслідувань на транспорті, КП БМР "Білоцерківський вантажний авіаційний комплекс".

Програма курсу розроблена на основі Міжнародних стандартів і рекомендованої практики ІКАО, викладених у Додатку 14 до Конвенції про Міжнародну цивільну авіацію, відповідних керівництвах і документах ІКАО та EASA, а також з урахуванням вимог, положень і рекомендацій з авіаційної орнітології, що містяться в нормативних, інструктивних і методичних документах Цивільної авіації України. Керівником проєкту є Віктор Личик, старший викладач кафедри технологій аеропортів Аерокосмічного факультету.

Організаційно-методичне забезпечення навчального процесу здійснює Навчально-консультативний центр підвищення кваліфікації Навчально-наукового інституту неперервної освіти.