19.03.24 

ImageАвіаційна індустрія постійно розвивається з впровадженням нових технологій та підходів для поліпшення безпеки та комфорту пасажирів

В цьому контексті Boeing Україна організувала онлайн захід для студентів та фахівців Національного аерокосмічного університету ім. М. Є. Жуковського "Харківського авіаційного інституту", щоб поглибити їх знання про сучасні технології та особливості роботи в авіаційній галузі.

Про це повідомила прес-служба закладу. 

Спікерами від Boeing Україна виступили провідні інженери - Шубенко Андрій та Заборський Ігор. Темою зустрічі стала "Payloads overview. Огляд особливостей сучасних інтер'єрів літаків". Під час заходу вони поділилися своїм досвідом та знаннями про розробку та впровадження новітніх технологій у сфері авіаційного обладнання, а також розповіли про те, як виглядає процес створення та вдосконалення інтер'єрів літаків.

Студенти та викладачі університету мали унікальну можливість почути про новітні тенденції в галузі авіації від провідних фахівців промислового лідера, яким є Boeing. Зустріч сприяла розширенню знань та розумінню процесів, що відбуваються в сучасній авіаційній індустрії, та стимулювала студентів до подальших досягнень у цій галузі.