11.04.24 

ImageХАІ організовує аерокосмічну виставку і розіграш ноутбуку для школярів 

До Всесвітнього Дня авіації і космонавтики Національний аерокосмічний університет ім. М. Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут” вже вдруге проведе аерокосмічну виставку “Всесвіт знань”. 

Місце проведення: Україна, м. Харків, вул. Сумська, 37, майданчик «АРТ ПРОСТІР» (укриття) Комунальний заклад «Харківський обласний Палац дитячої та юнацької творчості» 

Дата проведення: 12 квітня 2024 р.

Час проведення: 15.00 - 19.00 

Аерокосмічна виставка “Всесвіт знань” - вже традиційна для прифронтового Харкова офлайн-подія, яку організовує ХАІ до Всесвітнього дня авіації та космонавтики. 12 квітня на майданчику «АРТ ПРОСТІР» (укриття) будуть продемонстровані власні технічні розробки і обладнання ХАІ, що застосовуються в аерокосмічній галузі, в загальному машинобудуванні, а також у повсякденному житті. На майданчику відбуватиметься інтерактивне спілкування з відвідувачами, майстер-класи з виготовлення авіамоделей та планерів, конкурси з призами, виступи творчих колективів, а також - розіграш ноутбуку серед школярів. Майбутні абітурієнти у режимі реального часу зможуть отримати відповіді на запитання стосовно вступної кампанії - 2024 в Україні. На вас чекає космічна атмосфера, яскраві фотозони, цікава та корисна інформація. Ви побуваєте на імпровізованому борту космічного корабля та дізнаєтеся, на що спроможна харківська наука в аерокосмічній галузі. 

У програмі заходу: 

Близько 30 експонатів - розробки, що застосовуються в аерокосмічній галузі, в загальному машинобудуванні, у повсякденному житті; моделі, макети та окремі агрегати літальних апаратів, авіаційних і ракетних двигунів; 

тематичні фотозони;

інформаційний майданчик “Абітурієнту”;

видовищний сценічний супровід;

майстер-класи на тему “Всесвітній день авіації і космонавтики”;

конкурси і вікторини з призами;

розіграш ноутбуку.