07.09.21 

ImageЯк обрати та грати платно в ігрові автомати Вулкан

Гемблерам віртуального клубу Vulkan надається великий вибір слотів, карткових ігор, рулеток. Гра на реальні гроші дозволяє брати участь в акціях, отримувати бонуси та заохочення за програмою лояльності. Для платної гри в ігрові автомати Вулкан слід пройти реєстрацію на офіційному сайті і поповнити рахунок. Починати гру можна з будь-якої суми.

Вибір ігрових апаратів

Для перегляду повного переліку слотів можна перейти в меню "Ігровий Зал". У розділі є сортування за провайдерами. Більшість автоматів - розробки компаній Новоматік, Ігрософт, Play'nGO.

В клубі є система категорій, що допомагає геймерам робити вибір. Азартні ігри розподілені за такими критеріями: популярність, новизна, принцип (барабанні або настільні). Новачки обирають слоти з простими правилами, де часто випадають призові комбінації. Такі апарати знаходяться в меню "Популярні". Перелік автоматів у цьому розділі постійно змінюється - залежно від уподобань гравців.

Ігрові апарати, що були недавно додані на сайт, можна переглянути в розділі "Новинки". Більшість нових слотів відрізняються якісною графікою, безліччю бонусних функцій. Ігри з цього розділу часто вибирають досвідчені геймери. У нових автоматах рекомендується провести кілька раундів в демонстраційному режимі.

Як гемблеру почати грати платно

Для гри на гроші геймеру потрібно увійти в персональний акаунт. Якщо у гравця ще немає облікового запису у клубі Вулкан, варто пройти реєстрацію. Гемблеру пропонується ввести електронну пошту (або телефон) і пароль. Швидка реєстрація - це вхід через сторонній сервіс (Facebook, Твіттер та інші). Перед створенням облікового запису потрібно ознайомитися зі змістом розділу "Правила та умови". Порушення будь-якого пункту може призвести до блокування.

Для нових гравців Vulkan передбачені привітальні бонуси. Подарунки дозволяють робити більше ставок, оцінити переваги гри в клубі. Вид заохочення визначено в поточній акції. Для отримання деяких бонусів слід поповнити рахунок. Більшість подарунків від клубу потрібно відігравати.

Виведення виграшів і верифікація акаунта

Головна перевага платної гри - можливість виведення отриманих виграшів. Перевести у готівку кошти можна лише з реального рахунку. Якщо у гравця є гроші на бонусному балансі, потрібно їх відіграти або відмовитися від заохочення. Для виведення виграшів можна використовувати лише ті платіжні реквізити, за якими вже проходили транзакції. Всі фінансові операції у Вулкан перевіряються, щоб виключити спроби відмивання грошей та інші махінації.