28.01.22 

ImageЩоденні турботи, новини, рутина виснажують? Безумовно, можна чекати доки зміняться обставини, але можна змінювати своє повсякдення вже сьогодні. 

Як це зробити? – Додайте емоцій та творчості в свої будні. Сходіть в театр, подивіться улюблене кіно, покатайтесь на атракціонах, поїдьте у відпустку або відвідайте творчий майстер-клас, який проводить художня студія «Ліхтарик». На заняттях ви можете зробити посуд власними руками або намалювати картини для своєї оселі. 

Якщо ви хочете поділитися гарним настроєм – подаруйте сертифікат на творчий майстер-клас та відчуйте приємність від того, що робите когось щасливим. Подарункові сертифікати на майстер-класи з гончарства або живопису діють пів року та окрім позитивних вражень дарують ще й можливість створити прекрасні речі власними руками. 

Даруючи подарунковий сертифікат в художню студію, Ви даруєте можливість поринути у творчість, дізнатись щось нове і цікаве, отримати нові враження та позитивні емоції. Творчість та наявність хобі дають можливість відволіктись від буденності та поринути в працю руками, що на короткий проміжок часу знижує рівень стресу, допомагає впорядкувати думки та навіть допомагає уникнути депресії. 

ImageВиїзні майстер-класи з олійного живопису, флюїд арту, живопису на воді ебру, Петриківського розпису, розпису еко сумок або футболок стануть прекрасним доповненням вашого свята або корпоративу. Для організації виїзного майстер-класу в офіс не потрібно чекати особливого приводу. І точно не варто думати, що корпоративні майстер-класи лише для великих компаній. Майстри арт-студії «Ліхтарик» радо приїдуть до вашої маленької компанії та проведуть майстер-клас для співробітників. Чим менша компанія, тим затишніше проходять корпоративні майстер-класи. 

Виїзні майстер-класи також прекрасно підходять для святкування Дня народження. Такий не стандартний спосіб святкування може стати прекрасною традицією. Адже, щороку можна обирати один з багатьох варіантів майстер-класів: живопис на воді ебру, інтер’єрний живопис флюїд арт, олійний живопис, текстильний розпис на сумках або футболках, автентичний Петриківський розпис по дереву, модна фешн ілюстрація або тендітна ботанічна ілюстрація, ароматний кавовий живопис, мозаїка в стилі Гауді – все це може стати частиною вашого свята.

ImageВиїзні майстер-класи в школу стають ідеальним доповненням до шкільної програми. Одночасно з тим, майстер-клас – це можливість для учнів переключитись від тривалого навчального процесу та отримати нові знання в легкій, творчій формі. 

Записатися на майстер-клас, придбати подарунковий сертифікат чи замовити виїзний майстер-клас можна в київській арт-студії «Ліхтарик».