12.03.22 

ImageБезкоштовні посадкові місця все ще доступні на рейсах із сусідніх країн 

Київ, 11 березня 2022 року: Wizz Air повідомляє, що для українських біженців все ще є значна кількість безкоштовних посадкових місць на всіх рейсах континентальної Європи, які виконуються із сусідніх з Україною держав (Польща, Словаччина, Угорщина, Румунія). Авіакомпанія також продовжила період використання цих безкоштовних посадкових місць з кінця березня до 10 квітня 2022 року.

Хочемо запевнити всіх українських біженців, що на багатьох наших маршрутах, у тому числі на рейсах, які виконуються з Будапешта, Гданська, Кракова та Катовіце, ще є вільні місця. Хоча певні маршрути на певні дати користуються більшим попитом, ніж інші, і, на жаль, посадкові місця на них уже розпродані, ми продовжуємо відстежувати бронювання та додаємо нові місця, де це можливо. Wizz Air також продовжує додавати більші літаки та додаткові рейси з прикордонних країн до Європи, щоб допомогти з транспортуванням українських біженців, які мають у цьому потребу.

Крім того, авіакомпанія продовжує пропонувати 29,99** євро «рятувального тарифу» на всі інші рейси (крім ОАЕ, Ісландії та Канарських островів), а також 69,99** євро "рятувального тарифу" на всі рейси до ОАЕ, Ісландії та Канарських островів, аби підтримати українських біженців, незалежно від місця їх нинішнього перебування.

Авіакомпанія рекомендує пасажирам перевіряти сайт Wizz Air, оскільки можуть бути доступні нижчі тарифи. Водночас, ми прагнемо забезпечити українських біженців доступними авіаперельотами під час кризи незалежно від того, де вони перебувають. 

Джозеф Вараді, генеральний директор Wizz Air, зазначив: "Наші серця зараз з українським народом. Ми раді, що Wizz Air змогла підтримати українських біженців, і ми прагнемо продовжити цю ініціативу до 10 квітня з надією, що якомога більше людей зможуть незабаром дістатися до безпечного місця. Ми спостерігаємо за неймовірними зусиллями щодо збору гуманітарної допомоги нашими співробітниками на місцевому рівні по всій мережі діяльності Wizz Air і, як компанія, хочемо долучитися та посилити ці зусилля. Ми прагнемо забезпечити безпечні та дружні авіаперельоти для біженців".

Українські біженці, які мають намір забронювати авіарейс, можуть зробити це за посиланням: https://wizzair.com/#/rescue. Решта вільних місць і рятувальних тарифів будуть доступні для використання до 10 квітня 2022 року. Під час оформлення бронювання пасажири мають вказати номер свого українського паспорту (закордонного паспорту для виїзду за кордон), аби обрати безкоштовні посадкові місця та показати укр.паспорт під час реєстрації (check-in).

Wizz Air рекомендує пасажирам прибути до аеропорту щонайменше за три години до вильоту, щоб мати достатньо часу для проходження реєстрації, контролю безпеки та спеціальних процедур з охорони здоров’я та безпеки. Ми також закликаємо перевіряти наявність необхідних проїзних документів для подорожі, наприклад, чинний паспорт, візу (за потреби). Будь ласка, відвідайте офіційний веб-сайт країни призначення, щоб отримати актуальну інформацію щодо необхідних проїзних документів.

Інформація про Wizz Air

Wizz Air — лоукост-авіаперевізник з найшвидшим зростанням у Європі. Флот авіакомпанії складається зі 149 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором понад 40 млн пасажирів за результатами фінансового року, що закінчився 31 березня 2020 року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером «WIZZ». Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com. У 2020 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW – цю нагороду отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу.

*Безкоштовні посадкові місця:

Вказана кількість квитків (100 000) за ціною 0 євро діє доки будуть доступні вільні місця на окремих рейсах з періодом виконання до 10 квітня 2022 року. Пасажири можуть взяти одну ручну поклажу (макс.: 40x30x20 см). Сумка-візок і решта одиниць зареєстрованого багажу оплачуються додатково. Ціна поширюється тільки на бронювання, зроблені на https://wizzair.com/#/rescue.

 

**Щодо тарифів 29.99 євро та 69.99 євро:

Ціна в один бік, включно з адміністративним збором. Пасажири можуть взяти одну ручну поклажу (макс.: 40x30x20 см). Сумка-візок і решта одиниць зареєстрованого багажу оплачуються додатково. Ціна поширюється тільки на бронювання, зроблені на https://wizzair.com/#/rescue.

 

Більше інформації можна отримати у:

Крісті Роулінгс (Christie Rawlings), менеджерки з корпоративних комунікацій – Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script