21.03.22 

ImageАвіакомпанія SkyUp при підтримці The International Fellowship of Christians and Jews здійснює евакуаційні рейси для українців

SkyUp Airlines продовжує операційну діяльність і підтримує благодійні ініціативи. З 6 по 17 березня 2022 року компанія виконала 8 рейсів, які дозволили 1248 українцям евакуюватися до Ізраїлю за програмою репатріації. Разом з нашими пасажирами до Ізраїлю вирушили і їх домашні улюбленці: всього було транспортовано рекордну для компанії кількість тварин - 83. 

Евакуаційні рейси і надалі відбуватимуться у активній співпраці з організацією The International Fellowship of Christians and Jews: заплановані вильоти ще для 1500 українців. 

Дмитро Сєроухов, СЕО SkyUp Airlines, зазначив: "Як свідома компанія, ми розуміємо, що маємо продовжувати операційну діяльність на благо країни - задля того, аби на Україну чекало світле майбутнє. Я висловлюю величезну подяку організації The International Fellowship of Christians and Jews, Посольству України в Республіці Молдова, вельмишановному Послу Шевченко Марку Олександровичу та особисто Гуменюку Сергію Михайловичу, які невтомно працювали, щоб допомогти нашим співвітчизникам, а також всім тим, завдяки кому ці рейси відбуваються. Для нас честь, що наша компанія може стати своєрідним містком між українцями та дружніми країнами, де наші люди можуть відчувати себе в безпеці. Ми і надалі продовжимо робити все можливе, аби вносити свій вклад у безпеку та добробут громадян нашої держави. Зараз, як ніколи, наша нація сильна та єдина, у тому числі завдяки підтримці усього світу".