28.04.22 

ImageУ мережі Інтернет, на сторінці an225nft.com (створеною компанією AMEDIA.UA), почався фейковий збір коштів на відновлення літака Ан-225.

Прикриваючись благородною місією, невідома компанія збирає гроші, використання яких простежити неможливо. Більш того, за посиланнями на сайті вказують різні напрямки спрямування коштів: у першому –   на будівництво "Мрії", у другому – "на потреби ЗСУ".

ДП "АНТОНОВ" офіційно повідомляє!

Зазначене повідомлення було створене та розміщене без погодження з ДП "АНТОНОВ". Підприємство не надавало повноважень вказаній компанії на збір коштів для відновлення Ан-225.

Ті кошти, які вже надійшли на рахунок підприємства, будуть використані винятково для реалізації проєкту з відбудови "Мрії".

При цьому ДП "АНТОНОВ" виступає за прозорість процесу залучення інвестицій. Тому зараз наша команда працює над розробкою офіційного сайту з реквізитами, де кожен зможе побачити, скільки коштів залучено на відбудову найбільшого в світі транспортного  літака. На цьому ж ресурсі буде розміщено також звіт про використання надходжень.

Про відкриття цього сайту буде повідомлено офіційно.

 Не довіряйте невідомим компаніям! Слідкуйте за офіційними повідомленнями ДК "Укроборонпром" та ДП "АНТОНОВ" щодо розвитку програми відновлення Ан-225. Переможемо та відбудуємо "Мрію" разом!