11.05.22 

ImageТуроператор Join UP!, який, попри зупинку туріндустрії в країні, продовжує діяльність. Більше того, туроператор має амбітні плани розвитку на європейських ринках. 

УКРАЇНА: ПІДТРИМКА ТА ВІРА В ПЕРЕМОГУ

Через війну в країні туристична діяльність неможлива. Проте Join UP! і надалі підтримує українців. Станом на 24 лютого за кордоном перебувало 7085 туристів з України. Щоб допомогти їм, ми організовували транспорт і вивозили туристів до інших місць, домовлялись за допомогою дипломатів про безкоштовне проживання, коли була така можливість, або знаходили разом із партнерами рішення про розміщення в готелях на спеціальних умовах.

Співробітники компанії доєднались до ЗСУ, тероборони та добровільних батальйонів, а також створили "Skyбат" — наш добровільний загін оборони.

Крім того, ми запустили програму "Як вдома" для тих, хто тимчасово виїхали з України (чи планують це зробити) і шукають комфортний варіант довгострокового проживання. Join UP! домовився про проживання за спеціальними цінами в готелях та апартаментах Чорногорії, Іспанії та Грузії. 

КРАЇНИ БАЛТІЇ: СТРІМКИЙ СТАРТ НА НОВИХ РИНКАХ

Join UP! планував запуск на ринках Естонії, Латвії та Литви ще до війни. Утім, зараз ми оптимізували ресурси й почали роботу доволі динамічно.

З 14 квітня працює Join UP! Baltic, а всі охочі вже можуть забронювати тури до Туреччини, Чорногорії, Албанії та грецьких островів Закинтос, Крит і Корфу. 

МОЛДОВА: ЛІТНЯ ПРОГРАМА СТАРТУВАЛА

Повномасштабна війна в Україні вплинула й на сусідні країни. Через загрозу повітряному простору Молдова прийняла рішення закрити небо. Це позначилось на завершенні зимової програми Join UP!, але не зупинило нас.

Ми працюємо в Молдові з 2017 року й поступово розширюємо діяльність. Цієї стратегії ми дотримуватимось і надалі. З 7 квітня ми запустили літню програму: цього року відправитись у подорож можна до Албанії, Греції, Єгипту, Тунісу, Туреччини та Чорногорії. 

КАЗАХСТАН: РОЗШИРЕННЯ В АЗІЇ

На початку травня відкрито продажі турів у Казахстані. Наразі Join UP! пропонує відпочинок за двома популярними напрямками — Дубай (ОАЭ) та курорти Будванської рів’єри (Чорногорія). Надалі можливостей для подорожі ставатиме більше. 

ЄВРОПА ЧЕКАЄ

Наразі Join UP! працює над зміцненням позицій на європейському ринку. У найближчих планах туроператора — відкриття офісу в одній з країн ЄС у Східній Європі.

Зимою 2022–2023 рр. Join UР! планує запустити чартерні рейси популярними туристичними маршрутами з Румунії, Словаччини, Угорщини, Польщі та Чехії.