26.05.22 

ImageWizz Air, найекологічніша компанія з найшвидшими темпами зростання у Європі, продовжує свою масштабну кампанію з рекрутменту у Польщі, аби працевлаштувати понад  100 нових членів екіпажу на своїх базах у Гданську, Катовіце, Кракові, Варшаві та Вроцлаві.

Відтак, WIZZ запрошує громадян Польщі та українців, котрі мешкають у Польщі, подавати свої резюме. Кандидати, які мріють про захмарну кар’єру, можуть зареєструвати свої заявки онлайн тут

Wizz Air працевлаштує громадян України як з досвідом роботи бортпровідника, так і без нього. Нові члени екіпажу, які приєднаються до команди Wizz Air, можуть розраховувати на конкурентну заробітну плату в одній з найбільш швидкозростаючих та найекологічніших авіакомпаній Європи, цікаву та стабільну роботу в компанії, що постійно розвивається, провідне навчання в галузі, надбавку за початкове навчання, безкоштовну форму, безкоштовне харчування екіпажу під час польотів. Крім того, вони отримають щомісячний розклад, необмежену кількість квитків зі знижками для співробітників, чимало безкоштовних квитків і необмежену кількість квитків зі знижкою для друзів та родини. Усі квитки для співробітників, а також квитки зі знижкою, придбані для друзів та родини, є підтвердженими бронюваннями. Wizz Air пропонує роботу в дружньому, сприятливому для зростання та мультикультурному середовищі з доступом до захопливих кар’єрних можливостей в авіакомпанії.

Перший рейс Wizz Air вилетів із Катовіце, Польща, до Лондона Лутона у 2004 році. За 18 років Wizz Air перевезла понад 300 мільйонів пасажирів із понад 150 аеропортів у 53 країнах. За цей час авіапарк компанії зріс до 153 літаків Airbus A320, A321ceo та A320/A321neo. Завдяки цьому молодому та сучасному флоту пасажири, які обирають польоти з Wizz Air, отримують найнижчі тарифи, залишаючи при цьому найменший вплив на навколишнє середовище на пасажирський кілометр.

Працевлаштування українців на посади бортпровідників у Польщі свідчить про соціальне та економічне прагнення Wizz Air розвивати один із найважливіших ринків авіакомпанії. Wizz Air постійно розвивається, пропонуючи польським пасажирам різноманітні маршрути за популярними напрямками, створюючи робочі місця, стимулюючи місцеву економіку та розвиваючи мережу зв’язків із країною.

Якщо вам подобається подорожувати, прагнете розвиватися та будувати свій кар’єрний шлях у дружньому, мультикультурному середовищі, є відкритими та любите працювати з людьми - ПРИЄДНУЙТЕСЯ ДО WIZZ

Андраш Радо (Andras Rado), старший менеджер з рекрутменту членів екіпажу Wizz Air, зазначив: «Ми у Wizz Air постійно розвиваємося, тому можемо запропонувати нові робочі місця, підтримуючи польську економіку. Як провідна авіакомпанія в Польщі, ми прагнемо зростати у всіх регіонах, де працюємо, та пропонувати нові можливості для тих, хто шукає роботу. Зараз у нас є понад 100 вакансій бортпровідників для талантів з України, а також для громадян Польщі. Хочемо запевнити кандидатів, що Wizz Air докладає всіх зусиль, аби дотримуватися принципу інклюзивності під час рекрутменту. Пропонуючи нові робочі місця, авіакомпанія підтримує польську економіку, регіональний розвиток і збільшує сполучення польських аеропортів з найвіддаленішими куточками Європи та за її межами. Робочі місця для громадян України доступні на базах Wizz Air у Гданську, Кракові, Катовіце, Варшаві та Вроцлаві. Світ WIZZ чекає на вас!»

Інформація про Wizz Air

Wizz Air — лоукост-авіаперевізник з найшвидшим зростанням у Європі. Флот авіакомпанії складається зі 153 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором понад 40 млн пасажирів за результатами фінансового року, що закінчився 31 березня 2020 року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером «WIZZ». Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com. У 2020 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW – цю нагороду отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу.