04.06.22 

ImageПроцес підготовки документації на завершальній стадії. Украерорух пообіцяв підтримку з супроводу.

Як повідомляє пресслужба Закарпатської обласної ради, про це говорили на розширеній зустрічі голови облради Володимира Чубірка, голови Наглядової ради аеропорту депутата облради Олексія Іванча, виконувача обов’язків директора летовища Вільяма Яцка, спеціалістів аеропорту, фахівців льотної справи та представників Державного підприємства обслуговування повітряного руху України (Украерорух).

Наразі підготовлено вже 80% документації, шо потрібна для проходження сертифікації. Процес – на завершальній стадії.

Украерорух покроково обіцяє супроводжувати отримання ужгородським летовищем усієї потрібної для функціонування аеропорту документації.

За участю фахівців державного рівня піднімалося й питання завершення будівництва нової світло-сигнальної системи, отримання протипожежної техніки, усунення перешкод для посадки літаків у вигляді дерев з українського та словацького боку, відсутність повноцінного надання послуг аеропорту з боку метеопровайдера. 

Домовлено у найближчі дні провести ревізію цих питань, сконтактувавши з усіма дотичними службами, підприємствами та виконавцями робіт.

Нагадаємо. 19 травня депутати Закарпатської обласної ради на сесії достроково розірвали контракт із керівником аеропорту "Ужгород" Олегом Коцюбою. Він вважає своє звільнення незаконним .