17.06.22 

ImageWizz Air, найекологічніша компанія з найшвидшими темпами зростання у Європі, рада повідомити про те, що працевлаштувала понад 1 000 бортпровідників та 400 пілотів впродовж перших 5 місяців 2022 року та перебуває серед лідерів із відновлення авіаційної галузі.

Wizz Air продовжує активно залучати найкращих талантів, котрі мріють про захмарну кар’єру, та прямує до цілі збільшити свою команду до 20 000 працівників до 2030 року. 

WIZZ пишається різноманітністю команди, котра складається з колег, які представляють понад 60 національностей. Ми невпинно продовжуємо працевлаштовувати нові таланти з усієї Європи та за її межами і в 2022 році, і надалі. 

Wizz Air приймає заявки від кандидатів, які мають попередній досвід роботи бортпровідниками, а також і від тих, хто не має досвіду польотів. Авіакомпанія надаватиме всім відібраним талантам безкоштовне професійне навчання, яке триватиме від чотирьох до шести тижнів, залежно від їхнього досвіду, а нові члени команди отримають надбавку на тренінги протягом усього періоду навчання. Wizz Air, яка надає високоякісні послуги пасажирам, окрім доброзичливості та клієнтоорієнтованості, має такі основні вимоги до кандидатів: вік – більше 18 років, можливість дотягуватися до 210 см у висоту, стоячи навшпиньки, повна середня освіта, гарна письмова та розмовна англійська мова і знання іншої мови країн Центральної та Східної Європи, вміння плавати, відсутність татуювань на видимих частинах тіла та відсутність судимості. Ознайомитися з повним переліком вимог можна за лінком. 

Після успішної участі в одному з Днів відкритих дверей авіакомпанії кандидатам запропонують роботу - їм не доведеться чекати тижнями/місяцями та проходити невиправдано тривалий процес відбору. Кандидати зможуть працювати на рейсах лише через 8 тижнів (включно з навчанням та складанням іспитів) після того, як їм запропонували посаду в WIZZ.

Члени екіпажу Wizz Air отримають конкурентну заробітну плату, зручний місячний графік і різноманітні можливості для професійного розвитку: можливість стати інструкторами, спеціалістами з обслуговування клієнтів, приєднатися до програми "Від бортпровідника до капітана" (Cabin Crew to Captain programme) та ін. Члени екіпажу Wizz Air також можуть скористатися знижками на рейси та бонусами на авіаквитки для родини та друзів, аби подорожувати світом та отримувати незабутні спогади.

Wizz Air активно наймає капітанів, других пілотів та курсантів як з кваліфікаційною відміткою про тип, (type rated) так і без (non-type rated) через сайт Pilot Recruitment авіакомпанії. Як і бортпровідники, котрі отримають багато можливостей для швидкого кар’єрного розвитку, пілоти також матимуть нагоду швидко просунутися кар’єрними сходинками від курсанта до другого та головного пілота. Кілька інших посад, пов’язаних з льотним екіпажем, також доступні для пілотів, які бажають досягти успіху у своїх ролях. Окрім багатьох переваг компанії, пілоти можуть вибрати кваліфікаційну відмітку про тип (type rating), який спонсорує компанія, а надбавку за навчання отримають всі нові члени команди протягом періоду навчання. Більше інформації можна знайти тут.

Андраш Радо (Andras Rado), старший менеджер з рекрутменту членів екіпажу Wizz Air, зазначив: "Ми раді сприяти розвитку місцевих ринків праці, пропонуючи тисячі робочих місць у Wizz Air. Після більш ніж двох років важких часів нарешті спостерігаємо повернення до нормального життя та продовжуємо пропонувати ще більше можливостей для роботи всім, хто прагне справді захопливої та динамічної кар’єри. Wizz Air рада дотримуватися різноманіття на робочих місцях компанії та пропонувати зрозумілий і чіткий кар’єрний шлях та можливості для швидкого зростання. З нетерпінням чекаємо зустрічі з усіма охочими продовжити кар’єру в авіації на одному з наших Днів відкритих дверей, аби дізнатися про всі можливості, які ми пропонуємо. І сподіваємося вітати вас як нового члена нашої мультикультурної, динамічної та крутої сім’ї WIZZ вже незабаром!"