12.07.22 

ImageЗ часів 24 лютого цивільна авіація в Україні призупинилася. У небі ми можемо бачити лише безпілотники, а також деякі військові літаки та гелікоптери.

Є багато волонтерів, хто віддає свої пристрої військовим пілотам задля забезпечення їх безпеки польотів та орієнтування у просторі. Гарнітури є одними із таких. Проблема у тому, що гарнітури для літаків не завжди бувають сумісні з гелікоптерами через певні нюанси. Вони відрізняються, починаючи із самого елементарного - з методів підключення. 

Купуючи авіаційну гарнітуру, багато клієнтів запитують: «У мене гарнітура від літака, але зараз я літаю на гелікоптерах. Який мені потрібний перехідник?» або «В мене ANR гарнітура, але вона не виконує функції шумоподавлення. Чи може бути проблема у перехіднику?». В асортименті CrewShop більше 20 моделей перехідників для гарнітур. Кожен з них відрізняється характеристиками, метою використання та зовнішнім виглядом. Давайте розглянемо відмінності кожного типу перехідників, щоб розібратися, які підійдуть саме у вашому випадку.

Прес-центр авіаційного екіпірувального центру CrewShop.