18.07.22 

ImageТактичні наколінники та налокітники – частина захисного тактичного спорядження, які стали важливим елементом обмундирування, особливо у міських боях. У чому ж їхня особливість?

Усі наколінники військові мають жорстку зовнішню частину. Це потрібно, щоб не тільки захищатися від ударів, але і від осколків снарядів та цегли. Наколінники тактичні дозволяють ставати на коліна навіть на бите скло, так само як і налокітники – опиратися на небезпечну поверхню. Це дозволяє вести бій у складних умовах, із розбитих будинків або будівель.  Часто на зовнішню сторону наноситься рельєф, який не дає проковзувати. А м’яка внутрішня підкладка із поліестеру та EVA-піни пом’якшує будь-які удари, інколи є додатковий прошарок з амортизуючого гелю. Наколінники тактичні мають в якості кріплення заклепки із ударостійкого полімеру.

Кріпляться наколінники та налокітники тактичні за допомогою двох еластичних ременів, як правило на липучці. Це дозволяє підігнати розмір під себе і гарантує, що вони не спадуть при інтенсивному русі. Анатомічна форма забезпечує зручність і рухливість. 

А що ще можна дізнатися про тактичні наколінники та налокітники? Рекомендуємо переглянути нашу статтю в блозі про те, які типи захисту бувають, та як їх обирати, залежно від бойових завдань. Приємного ознайомлення!

Прес-центр авіаційного екіпірувального центру CrewShop