15.08.22 

Image Wizz Air, найекологічніша авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання у Європі, рада оголосити про призначення Дірмуда О’Конейлі (Diarmuid Ó Conghaile) керуючим директором Wizz Air Malta – нової дочірньої компанії, запуск якої запланований пізніше цього року.

Пан О’Конейлі почне виконувати обов’язки у Валетті, столиці Мальти, з 1 листопада 2022 року та звітуватиме Майклу Делеханту, головному операційному директору групи Wizz Air.

Дірмуд О’Конейлі має понад десятирічний досвід роботи в авіаційній галузі: він займав керівні посади в Ryanair, Дублінському аеропорту та Ірландському авіаційному управлінні. Нещодавно пан О’Конейлі працював регулятором авіаційної діяльності в Управлінні авіації Ірландії.

Джозеф Вараді, головний виконавчий директор Wizz Air, сказав: "Ми раді вітати Дірмуда на цій нещодавно створеній посаді офіцера (officer) Wizz Air. З нетерпінням чекаємо на те, як його досвід у галузі та лідерські якості сприятимуть розвитку компанії. Як керуючий директор Wizz Air Malta, пан О’Конейлі  відіграватиме важливу роль у зростанні Wizz Air вже найближчими роками". 

Wizz Air Malta вже на порозі захопливої подорожі; створення цієї дочірньої компанії допоможе зміцнити позиції Wizz Air та реалізувати її амбітні плани з розширення діяльності в Європі.

Дірмуд О’Конейлі, керуючий директор Wizz Air Malta, сказав: "Я радий приєднатися до команди Wizz Air у ролі керуючого директора нової авіакомпанії групи - Wizz Air Malta. З нетерпінням чекаю налагодження її діяльності та розширення мережі, сприяючи реалізації бізнес-планів Wizz Air. WIZZ є головним гравцем у європейській авіації з переконливою бізнес-стратегією".

 

Інформація про Wizz Air

Wizz Air - найбільш екологічна європейська ультрабюджетна авіакомпанія із найшвидшим зростанням. Її авіапарк складається зі 160 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором понад 27,1 млн пасажирів за результатами 2022 фінансового року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером "WIZZ". Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com. У 2020 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW – цю нагороду отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу.