05.09.22 

Image500 талановитих, енергійних, амбіційних дівчат та хлопців з честю будуть нести горде ім’я «хайовець»!

Цієї весни  найстаріша аерокосмічна школа країни Національний аерокосмічний університет ім. М.Є. Жуковського  “Харківський авіаційний інститут” відзначив свою 92-гу річницю.

І весь цей час кожного року відбувається одна з найголовніших подій в житті університету. Легендарний ХАІ  вітає  талановиту молодь, яка вирішила зв’язати своє життя з авіацією, космосом, самими передовими науками та технологіями нашого часу, увійти до еліти сучасної інженерії.  5 вересня ректор ХАІ професор Микола Васильович Нечипорук у присутності деканів факультетів  урочисто підписав накази про зарахування на перший курс  для здобуття освітнього ступня бакалавра за державним замовленням. 

З сьогоднішнього дня майже  500 талановитих, енергійних, амбіційних дівчат та хлопців з честю будуть нести горде ім’я «хайовець» . Від імені ректорату, факультетів, всіх співробітників та викладачів університету, а також стотисячної армії випускників ХАІ вітаємо наших першокурсників! Від всього серця бажаємо крил та високого польоту!