13.09.22 

ImageВ авіакомпанії SkyUp повідомили про результати піврічної діяльності

З початку російського вторгнення авіакомпанія SkyUp запропонувала свої літаки в мокрий лізинг. За півроку було укладено контракти з 9 компаніями, з 5 з яких продовжується співпраця і сьогодні.

Загалом, з початку війни, літаки SkyUp виконали 4 219 рейсів* та перевезли 619 527 пасажирів* за 227 напрямками*. 

Особливу увагу в авіакомпанії приділяють безпеці польотів. За 2022 рік інспекторами SAFA було здійснено 22 інспекції рейсів SkyUp Airlines у різних аеропортах.

Кофіцієнт SAFA – це система оцінки рівня безпеки польотів іноземних повітряних суден у діапазоні від "0" до "1". Чим ближче авіакомпанія до показника "0" – тим вищий її рівень безпеки. На сьогодні рейтинг показника SAFA в SkyUp становить 0,3, що свідчить про високий рівень відповідності стандартам та забезпечення безпеки польотів. 

Два місяці тому SkyUp пройшла аудит та отримала документальне підтвердження відповідності стандартам Швейцарії з авіаційної безпеки.

У серпні авіапарк SkyUp Airlines поповнився середньомагістральним Boeing 737-800 на 189 місць з реєстраційним номером UR-SQM. Таким чином, на сьогодні флот авіакомпанії складається вже з двох  Boeing 737-700 та десяти Boeing 737-800. 

У місті Анталія, Туреччина, SkyUp відкрив лінійну станцію з техобслуговування повітряних суден Sky-Stream. Наразі вона обслуговує виключно флот компанії. Усього в команді Sky-Stream на сьогодні 41 співробітник. Станція вже обслуговує 4 літаки SkyUp, до яких восени додадуться ще два. 

Загалом, станом на 31.08.2022, близько 80% співробітників SkyUp частково або на повний робочий день залучені до роботи. 

* Відповідно до даних внутрішньої статистики авіакомпанії SkyUp