26.09.22 

ImageWizz Air – третя за величиною авіакомпанія в Італії після останнього розширення діяльності 

Wizz Air, найекологічніша лоукост-авіакомпанія із найшвидшим зростанням у Європі, оголошує про подальше розширення на своїх базах в Італії, що робить її третьою за величиною авіакомпанією в країні. Wizz Air розміщує 3 літаки Airbus A321neo на своїх базах в аеропортах Рим-Ф’юмічіно та Мілан-Мальпенса: 2 у Римі та 1 у Мілані.

Розміщення цих літаків дозволить WIZZ запустити 12 нових маршрутів, а також збільшити частоту польотів на 5 маршрутах із Риму-Ф’юмічіно та на 3 маршрутах з Мілану-Мальпенси. Нові маршрути запускаються з жовтня 2022 року, а квитки вже доступні для бронювання на wizzair.com або в мобільному застосунку WIZZ.

Після розміщення 2 літаків в аеропорту Рим-Ф’юмічіно, к-ть повітряних суден Wizz Air на цій базі зросте до 7. А це дозволить збільшити к-ть маршрутів із Риму до 65, включно із запуском 7 нових маршрутів зі столиці Італії. Тепер пасажири зможуть обирати рейси до Барселони, Ґетеборга, Малаги, Орлі, Порто, Севільї та Валенсії. Крім того, додаткова пропускна спроможність дозволить збільшити частоту польотів із бази до Ейндховену, Хургади, Орлі, Тель-Авіву та Єревану.

Завдяки розміщенню в аеропорту Мілан-Мальпенса додаткового літака, його база налічуватиме 6 повітряних суден. У зв’язку з цим, Wizz Air відкриє 5 нових маршрутів до Кардіффу, Джидди, Марса-Аламу, Ріяду та Єревану з жовтня 2022 року. Ця додаткова пропускна спроможність також дозволить авіакомпанії збільшити частоту рейсів на маршрутах до Тель-Авіву, Катанії та Афін. Завдяки цьому WIZZ виконуватиме рейси за 43-ма напрямками з Мілану.

"Ми раді розширенню нашої діяльності в Італії, що робить нас третьою за величиною авіакомпанією в країні та демонструє прихильність Wizz Air до збільшення нашої присутності на ринку. Розміщення трьох додаткових літаків на базі аеропортів Рим-Ф’юмічіно та Мілан-Мальпенса дозволяє ще більше зміцнити нашу пропозицію на внутрішньому ринку, надаючи клієнтам WIZZ можливість подорожувати за 12 новими напрямками з Риму та Мілану», – зауважив Роберт Кері (Robert Carey), президент Wizz Air Group, – «Тепер ще більше пасажирів зможуть насолоджуватися низькими тарифами Wizz Air, молодим і сучасним парком літаків та чудовими враженнями від польотів".

WIZZ постійно прагне надавати своїм пасажирам можливості для подорожі за різноманітними напрямками та доступними тарифами. А це спонукало компанію ухвалити непросте рішення -  закрити свою базу в аеропорту Палермо. З 3 листопада 2022 року літаки з Палермо будуть переміщені для підтримки розширення діяльності WIZZ у Римі та Мілані.

Wizz Air продовжить польоти до Палермо для постійних клієнтів усередині країни, виконуючи щоденні рейси між аеропортами Мілан-Мальпенса, Венеція-Марко Поло та Палермо. Маршрути між Палермо, Турином та Болоньєю будуть припинені. Вони становлять лише 4% внутрішнього італійського розкладу рейсів авіакомпанії. Wizz Air продовжить виконувати більше 220 внутрішніх рейсів на тиждень і розширить свою діяльність із Турину та Болоньї на свою базу в аеропорту Катанія-Фонтанаросса, де розміщені 3 літаки WIZZ.

НОВІ РЕЙСИ WIZZ AIR З ІТАЛІЇ 

 

НАПРЯМОК

ДНІ

НАЙНИЖЧА ЦІНА*

ПОЧАТОК

МІЛАН-МАЛЬПЕНСА - КАРДІФФ

Ср, Нд

 

24.99 євро

30 жовтня 2022

МІЛАН-МАЛЬПЕНСА - ЄРЕВАН

Вт, Сб

 

54,99 євро

10 січня 2023

МІЛАН-МАЛЬПЕНСА – МАРСА-АЛАМ

Ср, Нд

 

49,99 євро

11 січня 2023

МІЛАН-МАЛЬПЕНСА - ДЖИДДА

Вт, Сб

 

54,99 євро

3 грудня 2022

МІЛАН-МАЛЬПЕНСА - РІЯД

Чт, Нд

 

54,99 євро

20 квітня 2023

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - БАРСЕЛОНА

Щоденно

24.99 євро

12 грудня 2022

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - ВАЛЕНСІЯ

Вт, Чт, Сб

24.99 євро

13 грудня 2022

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - ПОРТО

Вт, Чт, Сб

24.99 євро

13 грудня 2022

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО – ПАРИЖ-ОРЛІ

Пн, Ср, Чт, Пт, Нд

24.99 євро

12 грудня 2022

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - СЕВІЛЬЯ

Вт, Чт, Сб

24.99 євро

29 квітня 2023

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - МАЛАГА

Ср, Чт, Пт, Нд

24.00 євро

28 квітня 2023

РИМ-Ф’ЮМІЧІНО - ҐОТЕБОРГ

Ср, Нд

24.99 євро

30 квітня 2023

 

* Ціна за переліт в одну сторону, включно з адміністративним збором. У вартість входить одна ручна поклажа (максимум: 40x30x20 см). Візок та інший багаж підлягають додатковій оплаті. Ціна поширюється лише на бронювання, здійснені на wizzair.com та через мобільний додаток WIZZ. Кількість місць за вказаними цінами обмежена.

 

** Застосовуються положення умови та винятки.