04.10.22 

Українське дербі: 16 жовтня відбудеться футбольний матч Шахтер-Динамо

ImageУПЛ затвердила графік проведення матчів 7 туру. Оголошено дату довгоочікуваного поєдинку між донецьким Шахтарем та київським Динамо: 16 жовтня о 17:00. Переглянути відеотрансляцію можна буде на каналі Setanta Sports+. Зробити ставку на футбольний матч: https://www.telecomasia.net/ua/stavki-na-sport/.

Остання зустріч у рамках української прем'єр-ліги між титулованими командами відбулася минулого сезону та закінчилася нічиєю: 0-0. Прогнози на майбутню зустріч неоднозначні, бо Шахтар перебуває на першому місці турнірної таблиці у 13 очках, а Динамо лише на 9 та має 6 очок. Проте вболівальники обох клубів очікують на видовищний поєдинок.

Наразі команди готуються до матчів європейських турнірів. 5 жовтня донецький Шахтар проведе зустріч із мадридським Реалом у рамках Ліги чемпіонів. Київське Динамо зіграє з клубом Ренн з однойменного міста у Лізі Європи 6 жовтня.

Чекатимемо від головних тренерів Ігоря Йовічевіча та Мірча Луческу грамотних рішень. Перед зустріччю у рамках УПЛ команди мають добре відпочити, а тренери підготувати сильну тактику. Впевнені, що гравці чудово покажуть себе на полі, а ми із задоволенням будемо вболівати за улюблені команди і подивимося гострий футбол.