06.10.22 

ImageПасажири LOT Polish Airlines тепер можуть отримати доступ до 100+ напрямків JetBlue

Авіакомпанія LOT Polish Airlines оголосила, що уклала інтерлайн-угоду з американською авіакомпанією JetBlue.

Це дасть пасажирам LOT зручний доступ до розгалуженої мережі JetBlue. Пасажири, які подорожують із Польщі, тепер можуть забронювати рейс до будь-якого пункту призначення JetBlue через веб-сайт LOT, що дозволяє їм мати всі стикувальні рейси за одним квитком, незважаючи на пересадку між авіакомпаніями.

Угода допоможе LOT, дозволяючи пропонувати своїм клієнтам понад 100 додаткових напрямків. JetBlue виграє від цього, оскільки LOT допоможе наповнити свої літаки додатковими пасажирами. JetBlue також допоможе заповнити місця LOT на рейсах із США до Європи.

 LOT поділився своїм хвилюванням щодо співпраці з JetBlue у цій угоді. Компанія вважає, що додані маршрути винагородять її існуючих клієнтів і залучать нових.

Ця угода принесе користь пасажирам обох авіакомпаній, оскільки вона розширить доступні для них напрямки. 

Головний комерційний директор LOT Polish Airlines Міхал Фійол поділяє прагнення компанії та хвилювання щодо цього партнерства. Фійол сказав:

-Ми раді цій новій інтерлайн-угоді з JetBlue Airways, оскільки вона дозволяє нам пропонувати нашим пасажирам набагато більше варіантів польотів у Північній Америці.Вони можуть забронювати наскрізні квитки до кінцевого пункту призначення; їм також потрібен лише один квиток, і вони, звичайно, можуть зареєструвати свій багаж до кінцевого пункту призначення.

Далі Фійол поділився, що угода принесе користь як бізнесменам, так і туристам. Фійол заявив:

- Ми літаємо з Варшави до Сполучених Штатів протягом 50 років і спостерігаємо постійний високий попит на ці послуги з боку Польщі, а також багатьох інших європейських країн, а тепер навіть з Індії. Окрім туристів, багато ділових мандрівників бронюють наші рейси. до США, а також велика кількість людей, які хочуть відвідати свої родини чи друзів по інший бік Атлантики.

Джерело simpleflying