28.12.22 

10 найкращих китайських талісманів для азартних ігор

ImageЯкби Сенека писав цей блог, він, мабуть, почав би словами: удача — це те, що трапляється, коли підготовка зустрічається з можливістю. Але чи обов’язково ми погодимося? І так, і ні - це залежить від вашої точки зору на забобони.

У культурі азартних ігор талісмани є певною мірою необхідністю, і рідко який гравець обійдеться без них. У західній чи східній культурах популярні азартні талісмани створюють ауру довіри до вищої сили, дозволяючи божественній підтримці знаходити шлях до гравця та створювати можливості.

Якщо ви любите східні традиції та вірування або коли-небудь замислювалися про китайські символи удачі для азартних ігор, ми зібрали 10 популярних китайських предметів удачі, які люди приносять у свої ігри, сподіваючись, що вони принесуть їм удачу.

Які китайські талісмани на удачу найкращі для азартних гравців?

Китайські талісмани мають велику кількість форм. Від статуй імперського дракона та щасливого золотого кота до червоних конвертів, ці символи удачі використовувалися для будь-чого: від підсилення удачі в азартних іграх до лікування та супроводу для різноманітних додатків фен-шуй. І зовсім неважливо граєте ви офлайн чи надаєте перевагу онлайн казино cherrytea.od.ua, все одно талісмани допоможуть вам перемогти. Але який саме китайський символ удачі дійсно працює?

За традицією, так роблять усі.

Глибоко вкорінені в китайській історії та культурі, китайські символи (особливо у фен-шуй), як відомо, мають важливе значення та сильну мету в житті, домі та на роботі. Вони відзначаються тим, що відновлюють застійну енергію та зміцнюють позитив, одночасно діючи як ліки та захисники.

Сила цих символів також поширюється на такі ремесла, як азартні ігри (чи сміємо ми назвати це ремеслами?), служачи чудовій меті для тих, хто грає.

Якщо вам цікаво, на які китайські символи удачі вам варто звернути увагу під час азартних ігор, упорядкуйте умови гри та перегляньте ці 15 найпопулярніших китайських талісманів удачі для азартних ігор:

1. Піньїнь - китайський символ удачі

Піньїнь є одним з найпопулярніших китайських символів удачі; це означає fu, що символізує удачу чи удачу.

Сила цього стародавнього китайського символу досі дуже сильна. Символ фу вішають на вхідних дверях під час китайського весняного свята та китайського Нового року, щоб принести удачу, щастя та процвітання. Ця практика почалася за часів династії Чжоу в 256 році до нашої ери, щоб Богиня бідності не відвідувала ваш дім і не проживала в ньому.

У наш час художники часто малюють фу-символи каліграфією чорною тушшю на червоному папері та зберігають їх у домівках як символ фен-шуй, що притягує позитивну енергію. Ви також побачите ці красиві символи удачі як прикраси, як правило, у формі брелоків і підвісок, які зазвичай є вибором гравців, оскільки їх найлегше носити з собою.

2. Щасливі статуї золотого кота

Згідно з деякими віруваннями фен-шуй, у китайській міфології коти зазвичай вважаються поганою прикметою, якщо вони не золоті коти. Отримання статуї золотого кота означає плідну трансформацію того, що могло бути дуже несприятливою подією, в подію з обнадійливим результатом.

Символ золотого кота (іноді його називають щасливим котом) настільки сильний, що він символізує захист від зла і взагалі перетворення зла на добро.

У фен-шуй двостороння статуя кота є незвичайним символом достатку, удачі і захисту.

У той час як одна сторона статуї зображує усміхненого кота з піднятою лапою, призначеної для залучення багатства, удачі та удачі, інша сторона зображує нахмуреного кота з мітлою, що символізує захист, змітаючи від вас тривоги, проблеми та невдачу.

3. Апельсини

У мистецтві фен-шуй апельсини розглядаються як фрукти з великою кількістю енергії Ян. Енергія Ян піднімає настрій, яскрава і динамічна, як сонце в середині дня. Колір, запах і смак апельсинів, як правило, змушують людей почуватися піднесеними та щасливими, іноді навіть заряджають енергією, що випливає з його основи фен-шуй.

Додатковою сприятливою символікою апельсинів є те, що вони мають сяючий колір золота і, по суті, мають форму монет, тому їх вважають одним із найпопулярніших китайських талісманів для азартних ігор.

Апельсини часто використовують для очищення простору, щоб замінити застійну або негативну енергію радістю, позитивом і життєвою силою. Щоб зберегти цю позитивну енергію у вашому домі, ви можете поставити миску зі свіжими апельсинами на прилавок або носити її з собою, якщо хочете привернути удачу.

Відомо, що азартні гравці носять із собою апельсин (іноді кілька) до карткових ігор чи гральних салонів на удачу або носять прикраси із зображеннями помаранчевого кольору, щоб залучити до своєї гри багатство, достаток і удачу.

4. Китайські дракони

Image

Відповідно до стародавньої китайської культури, Імператорський Дракон породив дев’ятьох синів-драконів, що виправдовує захоплення культури символом, видимим усюди – від архітектури до ювелірних виробів.

Залежно від регіону країни деякі імена драконів пишуться по-різному, але всі вони зберігають однакові властивості.

Baxia (Bixi) : Дракон-черепаха (черепаха-дракон) є найпоширенішим символом. Він сильний, могутній і здатний нести тягарі життя. Він приносить достаток і силу і забезпечує довге і здорове життя.

Чі-Вень (Чао Фен або Чівен) : цей дракон використовується на дахах як захист від вогню. Він також керує водою, тому доцільно розмістити його в будинку, щоб захистити від повеней чи інших стихійних лих.

Бі Ан (Біан) : Біан є захисником закону та драконом, який вважається справедливим суддею. Для тих, хто зіткнувся з юридичними проблемами, цей символ підійде.

Gongfu (Gong Fu) : Гонг Фу — це водяний дракон, який любить плавати в озерах і скрізь у воді. Він захищає вас від повеней, приносить багатство у ваш дім і є китайським талісманом на щастя, який використовують на кораблях.

Ch'iu Niu (Quiniu) : Quiniu любить музику та творчість, тому його зазвичай вирізають на музичних інструментах або як рельєфний мотив.

Пу Лао (Пулоа) : цей дракон панує над звуками. Він реве і часто використовується як мотив для храмових дзвонів. Якщо ви хочете керувати владою, покладіть її на свій стіл.

Таоті (Туті) : Для тих із вас, хто шукає багатства, Дракон Бога Туті може допомогти! Змішайте цього дракона, який любить їжу, з бронзовими та іншими металевими тарілками, мисками та іншими предметами сервірування, і подивіться, що станеться. Ви побачите, що більшість китайських візерунків містять зображення Таоті.

Суан Ні (сунітський) : дракон-лев сидить і стежить за своїм королівством, даруючи мудрість і велике багатство тим, хто використовує цей символ. Він є богом-драконом вогню та диму, який може зіграти роль вашого щасливого талісмана.

Я Цзи (Язі) : запеклий воїн і завжди переможець у війні, Бог-дракон-захисник захищає військових від енергії Язі.

5. Червоні конверти

Якщо в західних культурах червоний колір часто асоціюється з пристрастю, то в китайській культурі червоний є одним із найбільш яскравих кольорів ян, символом життєвої енергії, багатства та процвітання. Червоний також є найбільш вдалим кольором у фен-шуй, він пов’язаний із захистом і стихією вогню, часто викликаючи натхнення та мотивацію.

Будучи найщасливішим кольором, червоний бере участь у всіх важливих життєвих подіях. Насправді на важливі свята, такі як весілля, місячний новий рік та інші особливі свята, зазвичай дарують грошові подарунки в червоних конвертах на знак достатку. Однак, оскільки червоні конверти містять одну монету (від позитивної династії), вони є чудовим амулетом, який можна носити в сумочці чи гаманці для рясного багатства.

6. Джин Чан (Трилапа жаба)

Jin Chan (золота жаба) або Chan Chu (жаба) — два талісмани, відомі як носії хороших новин і удачі. Крім того, вони стали відомі за межами Китаю і є одними з найпопулярніших азартних талісманів у всьому світі.

Ця тринога істота зображена з монетою в роті, і вважається, що вона з’являється в повний місяць біля домогосподарств, які незабаром отримають гроші, хороші новини або будь-яку форму богатства. Також відомо, що трилапа жаба відлякує нещастя.

Jin Chans є одними з улюблених талісманів для азартних гравців. У той час як одні носять із собою своїх жаб, гордо демонструючи їх перед тим, як потрапити в ігровий автомат, щоб збільшити свої шанси на виграш, інші кладуть фішки або лотерейні квитки під свою статую жаби та сподіваються на краще.

7. Подвійний символ щастя

Хто б не насолоджувався подвійним добром, особливо щастям!

У китайській культурі символ подвійного щастя — символ радості, який часто використовується у весільних речах для запрошення удачі. У поєднанні з щасливим червоним кольором очікується, що подвійний символ щастя принесе у ваше життя величезну радість.

Гравці часто носять символ подвійного щастя як кулон або інший вид ювелірних виробів або як частину свого одягу, щоб принести їм удачу.

8. Дванадцять тварин китайського зодіаку

Любителі гороскопів, мабуть, уже знають усе про дванадцять тварин китайського зодіаку, символіку, що стоїть за ними, і про тварину, яку вони представляють. Кожен рік несе певну символіку і пов'язаний з одним із дванадцяти тварин. Тварини обертаються в певному порядку.

У китайській культурі сприятливо мати будь-яке зображення всіх дванадцяти тварин разом, будь то на фотографії, як прикраса, на кулоні чи десь ще. Вважається, що коли дванадцять тварин разом, вони приносять рівновагу, гармонію та процвітання.

Гравці, як правило, носять ювелірні прикраси зодіаку, щоб принести їм удачу, будь то їхній окремий знак або дванадцять разом. Хто б знав, що гороскопи азартних ігор - це річ!

9. Короп (Кой) і Золота рибка

Короп (коі) і золота рибка — це талісмани, які використовуються в будинках або інших приміщеннях для стимулювання багатства. Символ складається з восьми червоних і однієї чорної риби, поміщених в акваріум або ставок коі.

Якщо ви хочете включити цей китайський талісман у свою колекцію, дотримуйтесь правил фен-шуй, які вказують наступне:

  •  Розмістіть свій акваріум прямо біля вхідних дверей
  •  Переконайтеся, що він займає північну стіну або південно-східний сектор будинку
  •  Регулярно обслуговуйте його та тримайте в чистоті

Як і багато інших символів, цей теж носять як прикрасу або іншим чином, щоб залучити багатство.

10. Три китайські щасливі монети

Три китайські щасливі монети є одними з найулюбленіших! Кажуть, що три монети, перев’язані червоною стрічкою, принесуть вам удачу, багатство та процвітання, якщо вони будуть поруч з вами.

Тобто, якщо ви хочете зберегти цей символ у себе вдома, розмістіть його в південно-східному секторі свого будинку. Якщо ви бажаєте, щоб вони завжди були з вами, ви можете носити їх у своїй сумочці чи гаманці для великої кількості багатства та грошей.

Заключні думки

Image

Незалежно від того, чи це наївність, потреба контролю чи щира віра в те, що є щось більше, ніж ми, що контролює речі, що штовхає нас до щасливих талісманів і забобонів, якось заспокійливо вірити, що одна маленька річ у нашій кишені справді стежить за нами та приносить ми, які виграли, ми так довго сподівалися забити.

Незважаючи на те, що світ азартних ігор не існує поза забобонами і, мабуть, ніколи не буде, розумно, ми всі знаємо, що немає ніякої гарантії, що талісмани удачі зроблять нас мільйонерами, враховуючи, що всі ігри в казино фактично є випадковими. Незважаючи на це, вирішивши, який китайський символ удачі приносить вам найбільше удачі, а потім тримайтеся за нього, ви можете підвищити вашу впевненість і вселити у вас відчуття контролю. Додайте мислення, яке перевершує всі шанси, і ви можете повернутися додому з ча-чінгом!