19.01.23 

ImageДмитро Сєроухов, генеральний директор авіакомпанії SkyUp, названий найбільш ефективним керівником на європейському ринку авіапослуг у 2022 році.

Про це повідомляє професійне видання aeroTELEGRAPH, яке складає такий рейтинг щорічно.

Редакція назвала Дмитра Сєроухова найкращою особистістю року в авіагалузі завдяки досягненням авіакомпанії в надскладних умовах роботи, коли національний ринок авіаперевезень в Україні повністю зупинився через війну.

Команда видання та читачі вражені тим, що SkyUp попри всі труднощі зумів залишитись у небі, зберегти літаки, а також продовжив виконувати гуманітарні та чартерні рейси, надавати послуги ветлізу. Це допомогло зберегти не тільки саму компанію, але й робочі місця для українців у складні для країни часи. Крім того, в aeroTELEGRAPH відзначили інноваційний підхід SkyUp до форми бортпровідниць. Нагадаємо, що в 2021 році в SkyUp відмовились від туфель на підборах та спідниць й замінили їх на більш зручні й сучасні кросівки й брючні костюми. 

"Вдячний за цю відзнаку всій команді SkyUp, адже все, чого ми досягли, вдалося завдяки спільним зусиллям. Приймати виклики — одна з цінностей нашої компанії, й ми вкотре довели, що немає нічого неможливого, коли справою займаються справжні професіонали. Ми вистояли й залишаємось у небі й це головне", — прокоментував Дмитро Сєроухов.

Наразі SkyUp продовжує виконувати рейси на умовах ветлізу та відкритий до співпраці в рамках державних та неурядових програм із перевезення українських військових та професійних спільнот (спортсменів, лікарів тощо), забезпечення перевезень делегацій для участі у профільних заходах, навчаннях тощо.