26.01.23 

ImageWizz Air, європейська авіакомпанія, яка найшвидше розвивається та є найбільш стійкою у світі, оголосила про початок своїх прямих рейсів до Стамбула, Анталії та Даламана.

Маршрути почнуть працювати з березня 2023 року, з’єднуючи Туреччину з Угорщиною, Румунією, Об’єднаними Арабськими Еміратами та Великобританією. Квитки вже доступні на веб-сайті Wizz Air і в додатку WIZZ за ціною від 24,99 євро.

Wizz Air повертається до Стамбула через 7 років і додає прямі маршрути до Будапешта, Лондона Гатвік, Лондон Лутон і Ясси, перший рейс відправляється вже в березні. Завдяки цим послугам авіакомпанія стане першим ультрабюджетним перевізником, що літатиме з нового аеропорту Стамбула, надаючи понад 400 000 високоякісних місць за низькими тарифами до міст Європи. Компанія Wizz Air, яка є провідною в галузі з низьким рівнем викидів і надзвичайно екологічною діяльністю, допоможе Стамбульському аеропорту досягти цілей сталого розвитку, експлуатуючи сучасні та екологічні літаки Airbus A321neo.

Окрім нових цілорічних маршрутів до Стамбула, WIZZ запускає прямі рейси до турецького узбережжя, Даламана та Анталії, підтримуючи розвиток місцевого туризму. Понад 300 000 пасажирів з Абу-Дабі, Бухареста, Будапешта, Клужа, Дебрецена та Лондона зможуть насолодитися низькими тарифами авіакомпанії та високоякісним прямим сполученням з цими чудовими курортами.

Разом із оголошеними напрямками, Wizz Air виконуватиме рейси до чотирьох турецьких аеропортів, забезпечуючи понад 800 000 місць за низькими тарифами у 2023 році.