28.01.23 

ImageBoeing розвиває STEM Education, Talent у Сан-Антоніо, інвестувавши 2,3 мільйона доларів

Нове партнерство між Boeing і Kelly Heritage Foundation – освітньою некомерційною організацією, пов’язаною з Портом Сан-Антоніо – розширить навчання STEM і розвиток робочої сили в Південному Техасі . 

Семирічне партнерство та інвестиції в розмірі 2,3 мільйона доларів зміцнять розвиток регіону в області STEM і програмування, яке підтримується фондом, включно з програмами, розробленими Музеєм науки і технологій Сан-Антоніо (SAMSAT), штаб-квартира якого розташована в технічному містечку Порту.

"Boeing є перлиною американського бізнесу, і для мене велика честь, що Техас є ключовою частиною їх компанії. Майже 25 років Сан-Антоніо був центром технічного обслуговування та модернізації літаків, де працюють над C-17. , F-15 і F/A-18. Зараз у порту Сан-Антоніо працюють 80 роботодавців і 16 000 робітників, і він має вплив на місцеву економіку на 6 мільярдів доларів . Центр Boeing у Техпорті познайомить молодих техасців із передовими технологіями, які стимулювати робочу силу завтрашнього дня", — сказав губернатор Техасу Грег Ебботт під час церемонії, що відбулася сьогодні в SAMSAT і оголосила про партнерство.

Понад два десятиліття компанія Boeing здійснює технічне обслуговування та модернізацію літаків у порту, розширюючи підтримку низки військових і комерційних літаків.

"Це партнерство та інвестиції в Сан-Антоніо відображають прихильність Boeing цій спільноті та підтримці військових служб США та союзників», — сказала Стефані Поуп , генеральний директор Boeing Global Services. «Ми надаємо найкращі у своєму класі продукти та послуги для комерційних і державних клієнтів, і ми знаємо, що яскрава навчальна програма STEM поглибить лавку місцевих талантів, яких ми сподіваємося найняти в майбутньому. Наша робоча сила продовжує зростати, оскільки ми розширюємо наш сайт, і ми з нетерпінням чекаємо нашого світлого майбутнього в Сан-Антоніо ".

Підтримка програмування Kelly Heritage Foundation буде зосереджена на розвитку навичок, які є ключовими для аерокосмічної галузі та галузей дослідження космосу, включаючи робототехніку, штучний інтелект, 3-D друк, віртуальну реальність, кібербезпеку, візуальні датчики тощо.

У рамках своєї подальшої ролі в суспільстві компанія Boeing також уклала окрему семирічну угоду про спонсорування багатоцільового виставкового центру порту площею 130 000 квадратних футів, який тепер відомий як Boeing Center at Tech Port.

"З самого початку нашою метою було знайти інноваційні способи підтримки розвитку Сан-Антоніо в одне з провідних технологічних співтовариств у країні», — сказав президент і генеральний директор Port Джим Першбах . «Центр Boeing у Tech Port значно посилює нашу динаміку, додаючи захоплюючі та захоплюючі навчальні програми, орієнтовані на аерокосмічну тематику. Ми вдячні, що таке провідне світове ім’я в аерокосмічній галузі, як Boeing, продовжує глибоко вкорінюватись у нашій спільноті".

Про Порт Сан-Антоніо :

Порт — це величезний кампус технологічних інновацій площею 1900 акрів. Тут зростає кількість роботодавців, у тому числі всесвітньо відомі галузеві імена та зростаюча кількість стартапів із місцевими штаб-квартирами, які зосереджені на просуванні нових технологій в аерокосмічній галузі, кібербезпеці, обороні, дослідженні космосу, робототехніці та інших передових технологіях. В організаціях порту безпосередньо працює понад 16 000 людей з усього регіону, що забезпечує регіональний економічний ефект у розмірі понад 5,6 мільярдів доларів США щорічно. У 2022 році Порт став членом Асоціації дослідницьких парків університетів (AURP).  

Про Boeing:

як провідна глобальна аерокосмічна компанія, Boeing розробляє, виробляє та обслуговує комерційні літаки, оборонну продукцію та космічні системи для клієнтів у понад 150 країнах. Будучи провідним експортером США, компанія використовує таланти глобальної бази постачальників для розвитку економічних можливостей, сталого розвитку та впливу на суспільство. У Техасі компанія Boeing налічує понад 5730 співробітників, а її економічний вплив оцінюється в 1,6 мільярда доларів США . Різноманітна команда Boeing прагне створювати інновації для майбутнього та дотримуватися основних цінностей компанії – безпеки, якості та цілісності. Приєднуйтесь до нашої команди та знайдіть свою мету на boeing.com/careers.