23.02.23 

Проектори Epson — потужне та безвідмовне обладнання для вирішення різних завдань 

Японський виробник проекційного обладнання Epson (компанія Seiko Epson Corporation), яка колись стартувала на реалізації годинника, сьогодні є одним із найбільших світових лідерів з виготовлення проекторів різного типу. Проектори Epson в Україні представлені лінійкою функціональних сучасних пристроїв потужністю світлосили 7–40 тис. люмен, призначених для різних завдань. У магазині Showtime ви можете вибрати будь-яку модель проектора за будь-якими критеріями — залежно від ваших вимог, конкретної моделі чи бюджету, виділеного на його придбання.

Проектор для ДК 3LCD UHD 4000 лм Epson EH-LS500B

Переваги проекційних пристроїв Epson в інтернет-магазині Showtime

Устаткування Epson відоме у всьому світі за рядом переваг:

  • якісні матеріали;

  • надійне складання;

  • ідеальне перенесення кольорів;

  • безвідмовне функціонування;

  • легке встановлення та налаштування;

  • широкі функціональні можливості;

  • різноманітність модельного ряду;

  • прийнятна вартість (за бездоганну якість!);

  • тривалий термін експлуатації.

У нас ви знайдете різні мультимедійні проектори Epson — ефективне обладнання для експлуатації в навчальних закладах, офісних приміщеннях, інсталяційні (професійні) та моделі для дому/домашніх кінотеатрів.

Які типи проекторів Epson є у магазині мережевого обладнання Showtime?

На сайті нашого магазину представлено широкий асортимент проекторів бренду Epson. Скористайтеся зручною пошуковою системою з фільтрами для швидкого вибору потрібної моделі.

Проектори для навчальних закладів

Серед переваг пристроїв даного типу можна назвати можливість їх встановлення на стіну, стелю або стіл на близькій до екрану відстані. Це сприяє суттєвій економії робочого простору при використанні проекторів у малих за площею аудиторіях. Короткофокусні проектори для навчання — ідеальне рішення для будь-якої установи будь-якого рангу. Це тип проекційного обладнання з чудовою якістю зображення та наявністю безлічі корисних функцій за невелику вартість.

Портативні проектори

Це малогабаритні та компактні пристрої, легкі та зручні при транспортуванні. Портативний проектор зручний для вирішення бізнес-завдань, також може використовуватись і для навчання. Мобільний та функціональний проектор Epson портативного типу стане вигідним рішенням для використання в невеликому офісі.

В інтернет-магазині Showtime ми пропонуємо різні моделі проекторів. Вважаємо, що вас також може зацікавити портативна модель проектора у таких моделях:

  • EF-12 V11HA14040 — портативний проектор Epson з безліччю корисних функцій: 3LCD, лазерне джерело світла, HDMI, вхід, USB-порти 2.0, аудіовихід, Android TV, Wi-Fi.

  • EB-1780W V11H795040 — це вдале поєднання якісного зображення та інтелектуального функціоналу, укладених у компактному корпусі з оригінальним дизайном.

За рахунок 3LCD технології Epson обидві моделі характеризуються відмінною яскравістю — колірною і білою, високою якістю зображення. Контрастність з коефіцієнтом 10000:1 забезпечує відмінну деталізацію та чіткість картинки.

Epson EF-12 V11HA14040 — проектор (3LCD, FHD, 1000 lm, LASER) Android TV

Професійне (інсталяційне) проекційне обладнання

Інсталяційні проектори є потужними помічниками під час заходів ділового характеру. Інсталяційні проектори Epson, вартість яких трохи вище за інші моделі в лінійці даного виробника, успішно використовуються для створення яскравих, контрастних і дуже великих за розміром зображень. Це дуже потужне обладнання, що характеризується високим ступенем «світлосили», здатне передавати соковиту та яскраву картинку навіть за сильного освітлення приміщень.

Також в інтернет-магазині Showtime ви можете придбати проектори для офісу — невеликі компактні пристрої з безліччю переваг. Ми також пропонуємо проектори для дому та організації персонального домашнього кінотеатру, де у колі друзів та родини можна буде насолоджуватися приємним переглядом улюблених кінофільмів.

Купити у Києві проектор Epson означає стати власником сучасного, стильного, функціонального та потужного обладнання. Інтернет-магазин Showtime гарантує високу якість обраного вами товару, швидке оформлення заявки на його покупку та відправлення до будь-якого населеного пункту України.