28.02.23 

Де шукати віддалену роботу: поради та список сайтів

ImageПрацювати віддалено сьогодні дуже популярно. Такий запит найчастіший у мережі, що зрозуміло. Є чимало спеціальностей, що дозволяють виконувати роботу в домашньому затишку та й у принципі – з будь-якої локації світу. Якщо є бажання працювати таким чином, підшукати оптимальний варіант не так вже й складно. Існують спеціальні сайти, які допомагають знайти роботу віддалено майже в будь-якій сфері, в котрій здобувач був би профі. Знайти роботу віддалено можуть, у тому числі студенти. Підшукати її можна й у країнах СНД та на іноземних ресурсах. 

А допомогу в розробці бізнес проектів нададуть на сайті https://wedex.com.ua/poslugy/seo-prosuvannya-sajtiv/. Агенція інтернет-маркетингу WEDEX білими  методами  сприяє збільшенню цільового трафіку, поліпшенню конверсії, розширенню охоплення ніші та як результат – збільшенню прибутку клієнта.

Корисні поради: як здійснювати пошуки

Слід оцінити власний досвід та навички. Люди, які надають роботу, шукають кваліфікованих працівників, здатних вирішувати встановлені завдання.

Необхідно визначитись з цілями. Заздалегідь продумують бажаний рівень зайнятості.

На наступному етапі займаються підбором пошукових каналів, сайтів. Стартувати пошук може з найпопулярніших майданчиків онлайн. Такі не відзначають віддалену роботу, а пропонують велику базу роботодавців у різних регіонах. 

Підшукувати віддалені вакансії можна також на ресурсах вузькоспеціалізованої спрямованості.

Ще один гідний метод – сайти компаній. Багато великих фірм публікують вакансії на своїх інтернет-ресурсах.

Що ще треба зробити? Важливо скласти резюме. Якщо ви маєте кілька спеціальностей, краще скласти резюме окремо по кожній. Займіться планомірним пошуком відповідних оголошень. Будьте готові до виконання тест-завдань. Багато їх брати не потрібно: важливо вчасно та якісно впоратися з усіма.

Про сайти для пошуку віддаленої роботи

Розглянемо сайти, які покликані допомогти у пошуку діяльності віддалено – за професією (і не тільки), як на батьківщині, так і за кордоном. Рекомендуються такі ресурси:

  • Hireforukraine.org – тут слід розмістити резюме. Роботодавці самі підшукують собі працівників.
  • Rabota.ua – досить популярний ресурс України, що дозволяє шукати роботу людям різних професій.
  • Djinni.co – тут доступний пошук анонімно. Це справжній помічник для працівників ІТ. 
  • Recruitika.com – також пошуковик для програмістів, а ще для дизайнерів, маркетологів та тих, хто компетентний в інших професіях.
  • Jobs.dou.ua – для спеціалістів IT.
  • Obaidukraine.com – такий ресурс підійде для охочих отримувати роботу з-за кордону.

Для пошуку віддаленої діяльності також рекомендується ресурс remoteukraine.org, та багато інших.