02.03.23 

ImageДелегація Національного аерокосмічного університету імені М.Є. Жуковського "ХАІ" у складі ректора Миколи Нечипорука, проректора з наукової роботи Володимира Павлікова та начальника відділу міжнародних зв’язків Олени Агапової, відвідала Польську академію наук. 

?? Польська академія наук є мережею декількох десятків науково-дослідних інститутів і об’єднанням вчених, головне завдання яких - проведення наукових досліджень на високому рівні. Делегація НАУ "ХАІ" провела  перемовини з директором київського представництва академії Матеушем Бяласом і директоркою Департаменту міжнародного співробітництва Польської академії наук Анною Платер-Зуберк. Під час першої зустрічі з питань налагодження наукового співробітництва сторони домовилися про поглиблення кооперації із закладами вищої освіти та науковими установами щодо майбутніх освітньо-наукових проєктів.

Результатом співпраці має стати створення регіонального контактного пункту на базі НАУ “ХАІ” для допомоги вченим у науковій інтеграції до Європейського дослідницького простору.