19.03.23 

ImageВоїни-зенітники відзначають своє свято -  День створення зенітного ракетного полку імені Українських Січових Стрільців.

3 початком російської агресії військовослужбовці полку одними із перших прийняли на себе удар рашистського загарбника. Бойовими розрахунками полку знищено понад 230 повітряних цілей з яких — 32 літаки, 10 вертольотів, 23 крилаті ракети та біля 170 БпЛА.

Про це повідомляє  Повітряне командування "Захід" Повітряних Сил ЗС України.

На жаль, на шляху до перемоги, ми втрачаємо кращих своїх синів і доньок. У наших серцях назавжди залишиться пам’ять про героїв. Під час урочистостей військові та запрошені гості вшанувати пам’ять полеглих воїнів хвилиною мовчання. 

Командувач повітряного командування ''Захід'' генерал-майор Олексій Марченко подякував за неоціненний внесок у наближенення нашої перемоги. 

Військовослужбовців полку привітали представники військових адміністрацій,  духовенства та волонтери. Захисники та захисниці отримали цінні подарунки, державні нагороди, відомчі відзнаки, подяки та грамоти. Деякі військові отримали чергові військові звання.