23.03.23 

Image Wizz Air, найекологічніша у світі авіакомпанія із найшвидшими темпами зростання у Європі, визнана "Авіакомпанією року" за версією  Air Transport Awards.

Її отримав Джозеф Вараді (József Váradi), головний виконавчий директор групи Wizz Air, на урочистому заході в Монреалі, який відбувся після симпозіуму Air Transport Symposium-2023 за участі лідерів в галузі авіаційного транспорту. 

Air Transport Awards — це міжнародні нагороди у сфері повітряного транспорту, котрі є визнанням високоякісної діяльності та досягнень в авіаційній галузі. Ними щорічно нагороджують організації, компанії та лідерів авіатранспортної сфери.

Джозеф Вараді (József Váradi), виконавчий директор групи Wizz Air, зазначив: "Ми з командою вдячні за визнання WIZZ "Авіакомпанією року". Wizz Air — найекологічніша у світі авіакомпанія, котра демонструє найшвидші темпи зростання у Європі. Ми пропонуємо нашим пасажирам якісні послуги за найнижчими тарифами по всій мережі WIZZ, котра складається з 1000 маршрутів у 55 країнах Європи, Близького Сходу, Азії та Африки. Ця нагорода є визнанням неймовірних та системних зусиль наших 8000 співробітників, що мають на меті зробити подорожі доступними для всіх". 

Інформація про Wizz Air

Wizz Air – ультрабюджетна авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі. Її авіапарк складається зі 177 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором 27,1 мілн пасажирів за результатами 2022 фінансового року, що закінчився 31 березня 2022 року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером «WIZZ». Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com, єдиним у світі агентством з оцінки безпеки та продукції. У 2020 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW – цю нагороду отримують організації та окремі особи за видатну продуктивність, інновації та високий рівень сервісу.