28.03.23 

ImageАерокосмічна виставка і розіграш ноутбуку для школярів! 

До Всесвітнього Дня авіації і космонавтики Національний аерокосмічний університет ім.М.Є. Жуковського “Харківський авіаційний інститут” спільно з ТРЦ “Нікольський” проведе аерокосмічну виставку “Всесвіт знань”. 

Місце проведення: Україна, м.Харків, вул.Пушкінська, 2а, ТРЦ NIKOLSKY, зона евакуації на паркінгу (-3 поверх)

 Дата проведення: 14 квітня 2023 р.

Час проведення: 15.00 - 20.00 

 Аерокосмічна виставка “Всесвіт знань” - унікальна для прифронтового Харкова офлайн-подія, яку організовує Національний аерокосмічний університет “ХАІ” спільно з ТРЦ “Нікольський” до Всесвітнього дня авіації та космонавтики. 14 квітня на майданчику “Укриття” на території паркінгу у Нікольському будуть продемонстровані власні технічні розробки і обладнання ХАІ, що застосовуються в аерокосмічній галузі, в загальному машинобудуванні, а також у повсякденному житті. На майданчику відбуватиметься інтерактивне спілкування з відвідувачами, майстер-класи з виготовлення авіамоделей та планерів, конкурси з призами, виступи творчих колективів, а також - розіграш ноутбуку серед школярів. Майбутні абітурієнти у режимі реального часу зможуть отримати відповіді на запитання стосовно вступної кампанії - 2023 в Україні. На вас чекає космічна атмосфера, яскраві фотозони, цікава та корисна інформація. Ви побуваєте на імпровізованому борту космічного корабля та дізнаєтеся, на що спроможна харківська наука в аерокосмічній галузі. 

 У програмі заходу: 

Близько 30 експонатів - розробки, що застосовуються в аерокосмічній галузі, в загальному машинобудуванні, у повсякденному житті; моделі, макети та окремі агрегати літальних апаратів, авіаційних і ракетних двигунів, енергоустаткування і обладнання; 

 тематичні фотозони;

 інформаційний майданчик “Абітурієнту”;

 видовищний сценічний супровід;

 майстер-класи на тему “Всесвітній день авіації і космонавтики”;

 конкурси і вікторини з призами;

 розіграш ноутбуку.