17.04.23 

ImageАвіакомпанія "АНТОНОВ" у співпраці з Rolf Riedl GmbH успішно виконала перевезення збірної модульної підстанція E-house з Текірдагу, Туреччина, до Гамбургу, Німеччина, на борту літака Ан-124-100-150.

Ця підстанція, призначена для швидкої подачі електроенергії, була необхідною як система незалежного енергопостачання для запуску першого в Німеччині терміналу зрідженого природного газу.

Модульну підстанцію транспортували у контейнері 19 м довжиною, 4,24 м шириною і 4,01 м висотою, спроектованому компанією Siemens Energy. 

"На початку 2023 року в порту Ельби планувалось ввести в експлуатацію плавучий ЗПГ-термінал, який став важливим елементом газопостачання Німеччини. Забезпечення електропостачання для запуску терміналу було дуже важливою задачею, і ми пишаємося тим, що долучилися до її виконання. Будучи провідним світовим експлуатантом літаків типу Ан-124-100, Авіакомпанія "АНТОНОВ" має необхідний досвід і можливості для здійснення таких складних і тривалих операцій. Ми вдячні Рольфу Рідлу за довіру при виконанні цього важливого завдання  та сподіваємось продовжувати надавати послуги на високому рівні в майбутньому", — зазначив Володимир Гончаров, спеціаліст комерційного відділу Авіакомпанії "АНТОНОВ".

ImageImage