02.05.23 

Місткі, стильні комоди та тумби — для дбайливого та компактного зберігання речей

Важко уявити житло, в якому немає жодної тумби чи комода. Приліжкові та під телевізор, для кабінету та вбиральні, в дитячу кімнату — сучасні тумби та комоди в Україні є справжніми витворами мистецтва. Це візуально красиві, дуже функціональні та зручні в експлуатації, місткі меблеві конструкції, виконані з різних матеріалів, що відрізняються різноманітністю форм та дизайну.

Комод 2Д5Ш Токіо Меблі Сервіс Венге

Переваги зберігання речей у тумбах та комодах

Комоди та тумби — це дуже зручні предмети меблів, призначені для зберігання різних речей. Є безліч причин, чому вони такі популярні у населення нашої країни.

Додаткове зберігання

Тумби і комоди надають додаткове місце для зберігання різних речей. Вони оснащені безліччю ящиків і полиць, що дозволяють зберігати велику кількість речей — одяг, постільна білизна, посуд та ін. Для людей, які проживають у гуртожитку та власників малогабаритного житла, актуальність купівлі комодів та тумб дуже висока.

Порядок та систематизація

За рахунок тумби чи комода можна легко систематизувати свої речі, зберігаючи їх у повному порядку. Ви можете розмістити різні предмети в різних ящиках і на різних полицях таким чином, щоб вони були доступними і не заважали один одному, зберігаючи свій первісний вигляд.

Прикраса інтер'єру

Функціональні, компактні та зовні привабливі, комоди та тумби легко вписуються в геометрію будь-якого приміщення. Ви можете підібрати будь-яку модель комода або тумби в потрібному стилі, що максимально відповідає дизайну інтер'єру вашої квартири. Такі меблі не тільки ідеально впишуться в будь-який інтер'єр, а й підкреслять його стиль, внесуть нотку оригінальності, змістять акценти.

Універсальність

Ви можете вибрати комод для спальні та тумбу для кабінету, кухні, передпокою, для дитячої кімнати — це універсальні меблі, які скрізь будуть корисними та доречними, якщо правильно підібрати їх у потрібному кольорі та дизайні.

Різних розмірів комоди та тумби є зручними та практичними меблевими виробами, які можуть допомогти вам зберегти порядок та організувати дбайливе зберігання речей у вашому будинку чи офісі.

Якісні та красиві комоди та тумби в Україні пропонує до покупки компанія RoomDepot

Наш магазин пропонує широкий асортимент тумб та комодів для домашнього користування, а також для офісів та різних установ. Ви можете вибрати будь-яку модель відповідно до своїх особистих уподобань та стилю приміщення, в якому буде встановлена комод або тумба. Ми пропонуємо:

  1. Гарні та місткі комоди з дерева, ціна на які завжди буде вищою, ніж на їх аналоги, виготовлені з ДСП. Також у нас ви можете вибрати комоди, виготовлені з ДСП — це не менш красиві та оригінальні вироби, які коштують дешевше та доступні покупцеві з будь-яким рівнем достатку.

  2. Тумби ліжка, виготовлені з матеріалів шляхетних деревних порід. Це міцні та стильні меблеві конструкції, що характеризуються оригінальним дизайном.

  3. Тумби під телевізори — це необхідні в кожному будинку меблі, виконані в різних розмірах, формі та дизайні, виготовлені кращими виробниками (BRW, Gerbor, «Джем», «Меблі Сервіс», «Мікс Меблі», «РКБ-Меблі»).

Тумба ТВ Фрідом Мікс Меблі Слонова кістка

Наші переваги полягають у тому, що ми пропонуємо меблі від перевірених та сумлінних виробників, у тому числі продаємо та меблі власного виготовлення. Ви можете замовити у нас меблі, які ми виготовимо за вашим індивідуальним замовленням. Купити в Києві сучасний комод або тумбу для зручного зберігання речей пропонує компанія RoomDepot. Ми чекаємо на вас в інтернет-магазині RoomDepot, щоб допомогти вам зробити ваш будинок затишним, комфортним і красивим!