16.05.23 

ImageВ Навчально-науковому інституті неперервної освіти НАУ завершено двотижневі курси базової підготовки інспекторів з безпеки польотів за програмою "Розслідування авіаційних подій та інцидентів".

Цього разу слухачами курсів були представники Державного підприємства "АНТОНОВ", НБРЦА, Авіакомпанії "АЕРОВІЗ", Страхової компанії "БРОКБІЗНЕС".

Програмою курсів передбачено розгляд основних питань з аналізу причин-факторів авіаційних подій та інцидентів, вимог ІСАО щодо безпеки польотів, організації розслідування авіаційних подій та інцидентів, профілактичної діяльності експлуатантів щодо їх попередження та забезпечення безпеки польотів, інспектування авіаційної діяльності з урахуванням вимог, положень і рекомендацій, які містяться у нормативних, інструктивних і методичних документах ЦА України та документах ІКАО, EASA.

Навчальний процес забезпечували викладачі НАУ та провідні фахівці Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами.

За результатами тестування слухачі одержали сертифікати. Організаційно-методичне забезпечення навчального процесу здійснюється фахівцями Навчально-консультативного центру підвищення кваліфікації ННІНО.

Телефон для довідок: 406 70 34, e-mail: Этот e-mail защищен от спам-ботов. Для его просмотра в вашем браузере должна быть включена поддержка Java-script

Триває набір наступної групи!