26.05.23 

 

ImageWizz Air, найекологічніша у світі авіакомпанія із найшвидшими темпами зростання у Європі, рада запропонувати добірку напрямків, доступних із сусідніх з Україною країн у літньому сезоні.

Незалежно від того, чи ви плануєте ділову поїздку, чи ж зустріч із близькими, авіакомпанія пропонує широкий вибір прямих рейсів - з Румунії, Польщі чи Угорщині.

Так, для пасажирів Wizz Air доступні зручні варіанти перельоту з 12 великих міст Польщі. Серед них - Гданськ, Жешув, Краків і Люблін. Крім того, нещодавно авіакомпанія розширила базу у Варшаві, розмістивши на ній 11-й літак, що дає змогу збільшити частоту рейсів, які з’єднують польську столицю з багатьма напрямками, як-от: 

ВИЛІТ

 

ПРИБУТТЯ

ДНІ ВИКОНАННЯ РЕЙСІВ

ВАРШАВА

АЛІКАНТЕ (ІСПАНІЯ)

Вт, Чт, Сб, Нд

ВАРШАВА

БАРСЕЛОНА (ІСПАНІЯ)

Щодня (крім суботи)

ВАРШАВА

БАЗЕЛЬ (ШВЕЙЦАРІЯ)

Пн, Пт

ВАРШАВА

БРЮССЕЛЬ-ШАРЛЕРУА (БЕЛЬГІЯ)

Пн, Ср, Чт, Пт, Нд

ВАРШАВА

КОПЕНГАГЕН (ДАНІЯ)

Пн, Ср, Чт, Пт, Нд

ВАРШАВА

ЕЙНДГОВЕН (НІДЕРЛАНДИ)

Вт, Чт, Сб, Нд

ВАРШАВА

МАЛАГА (ІСПАНІЯ)

Ср, Чт, Сб

ВАРШАВА

МІЛАН-БЕРГАМО (ІТАЛІЯ)

Вт, Ср, Чт, Сб, Нд

ВАРШАВА

НІЦЦА (ФРАНЦІЯ)

Вт, Чт, Сб

ВАРШАВА

ОСЛО-САННЕФІОРД ТОРП
(НОРВЕГІЯ)

Пн, Ср, Чт, Пт, Нд

ВАРШАВА

РИМ (ІТАЛІЯ)

Щодня

ВАРШАВА

ТЕНЕРИФЕ (КАНАРСЬКІ ОСТРОВИ)

Вт, Сб

ВАРШАВА

ВАЛЕНСІЯ (ІСПАНІЯ)

Ср, Нд

Пасажири, які подорожують через Румунію, можуть скористатися розгалуженою мережею Wizz Air, яка загалом пропонує рейси з 12 аеропортів за 75 напрямками у 23 країнах. Зокрема, авіакомпанія рада повідомити про запуск декількох нових рейсів із Сучави. Це дозволяє пасажирам насолоджуватися широким вибором маршрутів, а також зручнішим авіасполученням.  

ВИЛІТ

ПРИБУТТЯ

ДНІ ВИКОНАННЯ РЕЙСІВ

СУЧАВА

ПАРИЖ-БОВЕ (ФРАНЦІЯ)

Чт, Нд

СУЧАВА

 

БРЮССЕЛЬ-ШАРЛЕРУА (БЕЛЬГІЯ)

    Пн, Пт, Сб

СУЧАВА

 

ВЕНЕЦІЯ-ТРЕВІЗО (ІТАЛІЯ)

Пн, Чт

СУЧАВА

 

ЛАРНАКА (КІПР)

Ср, Нд

СУЧАВА

 

ЕЙНДГОВЕН (НІДЕРЛАНДИ)

Вт, Сб

 

Крім того, розміщення нового літака A321 NEO на базі Ясси, дає можливість авіакомпанії збільшити частоту польотів за такими напрямками:

 

ВИЛІТ

ПРИБУТТЯ

ДНІ ВИКОНАННЯ РЕЙСІВ

ЯCCИ

МЕММІНГЕН (НІМЕЧЧИНА)

Пн, Ср, Чт, Пт, Сб

ЯCCИ

 

БАРСЕЛОНА (ІСПАНІЯ)

Пн, Ср, Пт

ЯCCИ

 

БЕРЛІН (НІМЕЧЧИНА)

Пн, Пт

ЯCCИ

ВЕНЕЦІЯ (ІТАЛІЯ)

Щодня (крім четверга)

ЯCCИ

СТАМБУЛ (ТУРЕЧЧИНА)

Вт, Чт, Сб

ЯCCИ

БОЛОНЬЯ (ІТАЛІЯ)

Пн, Вт, Чт, Пт, Нд

ЯCCИ

МІЛАН (ІТАЛІЯ)

Щодня

ЯCCИ

РИМ (ІТАЛІЯ)

Щодня

ЯCCИ

БРЮССЕЛЬ (БЕЛЬГІЯ)

Пн, Вт, Чт, Сб

ЯCCИ

ПАРИЖ (ФРАНЦІЯ)

Пн, Ср, Пт, Сб, Нд

ЯCCИ

ДОРТМУНД (НІМЕЧЧИНА)

Вт, Чт, Сб, Нд

ЯCCИ

ЛІВЕРПУЛЬ (ВЕЛИКОБРИТАНІЯ)

Чт, Нд

 

 

 

Окрім великої кількості напрямків у країнах Європейського Союзу, Wizz Air надає мандрівникам різноманітні варіанти польотів поза ЄС. Пасажири можуть обрати рейси з аеропортів Угорщини до таких країн, як Ізраїль, Єгипет, Саудівська Аравія, Туреччина та Велика Британія.

Wizz Air радить пасажирам ознайомитися перед поїздкою з правилами подорожей та процедурами в’їзду в країни через офіційні джерела.

Мандрівники можуть забронювати квитки на wizzair.com та через Мобільний додаток WIZZ. До бронювання  також можна додати послугу WIZZ Flex, котра у разі зміни обставин чи планів дозволить легко змінити дату вильоту чи навіть напрямок подорожі.

Валерія Брагаренко (Valeria Bragarenсo), менеджерка з корпоративних комунікацій Wizz Air, зазначила: «Wizz Air прагне надавати доступні можливості для подорожей українцям, які мають необхідність літати Європою та поза її межами. Ми докладаємо зусиль, аби розширювати нашу мережу і раді представити різноманітні напрямки для наших українських пасажирів. Відтак, авіакомпанія пропонує зручні та доступні рейси із сусідніх країн - з Румунії, Польщі, Угорщини. Wizz Air підтримує українців та продовжує надавати різноманітні варіанти подорожей, завдяки яким вони матимуть можливість возз’єднатися з близькими». 

Інформація про Wizz Air 

Wizz Air – ультрабюджетна авіакомпанія з найшвидшими темпами зростання в Європі. Її авіапарк складається зі 181 літаків Airbus A320 та A321. Команда професіоналів забезпечує високоякісним сервісом та низькими цінами, завдяки чому компанія Wizz Air стала вибором 27,1 млн пасажирів за результатами 2022 фінансового року, що закінчився 31 березня 2022 року. Акції Wizz Air котируються на Лондонській фондовій біржі під тікером «WIZZ». Нещодавно Wizz Air була визнана однією з топ-10 найбезпечніших авіакомпаній у світі за оцінкою airlineratings.com, єдиним у світі агентством з оцінки безпеки та продукції. У 2020 та 2023 році авіакомпанія була також визнана авіакомпанією року за версією ATW. Цю нагороду отримують організації та окремі особи за продуктивність, інновації та високий рівень сервісу. Крім того, Wizz Air була визнана «Найбільш стійкою бюджетною авіакомпанією» в рамках World Finance Sustainability Awards 2022 і «Global Environmental Sustainability Airline Group of the Year» від CAPA-Centre for Aviation Awards for Excellence 2022.



 За версією CAPA (Центр авіації) Aviation Awards for Excellence 2022