13.06.23 

Image6 червня 2023 року до НАУ завітали представники адміністрації та учні випускових класів Деснянського ліцею Деснянської селищної ради, яким викладачі кафедри кримінального права і процесу Юридичного факультету НАУ провели низку екскурсій у авіаційному університеті.

Майбутніх вступників у супроводі професора кафедри кримінального права і процесу Оксани Панової зустріли гарант ОПП за спеціальністю 262 "Правоохоронна діяльність" завідувачка кафедри кримінального права і процесу Софія Лихова та відповідальний секретар приймальної комісії Юридичного факультету Людмила Шапенко.

Ліцеїсти відвідали криміналістичну лабораторію Юридичного факультету, ангар та Музей НАУ, де ознайомились із сучасними досягненнями у сфері розкриття кримінальних правопорушень в авіаційній сфері. Також, старшокласники побували у Залі судових засідань, у якій викладачі кафедри кримінального права і процесу ознайомили їх з основами ведення судових процесів.

Перед майбутніми здобувачами вищої освіти виступила Людмила Шапенко, яка розповіла майбутнім абітурієнтам про особливості вступної компанії у 2023 році.

Гаранти ОПП 262 "Правоохоронна діяльність" професори Оксана Панова та Софія Лихова ознайомили старшокласників з особливостями навчання за ОПП "Правоохоронна діяльність".

Результатом візиту та попередніх перемовин стало підписання угоди про співпрацю між Національним авіаційним університетом та Деснянським ліцеєм Деснянської селищної ради.