13.07.23 

ImageОголошено конкурсний відбір для участі в проєкті "Спеціальна льотна підготовка студентів-пілотів НАУ в Чехії"

Подача документів: з 10.07.23 по 14.07.23  Конкурсний відбір: з 17.07.23 по 20.07.23    Оголошення результатів: 21.07.23

Міністерством закордонних справ Чеської Республіки, в рамках "Програми гуманітарної, стабілізаційної, відбудовчої й економічної допомоги Україні" виділено грант для фінансової підтримки льотної підготовки 20 кращих студентів НАУ в Чехії.

Підготовка буде проводитися компанією «F AIR», яка має досвід багаторічної співпраці з НАУ, у партнерстві з Празьким технічним університетом.

Результатом такої співпраці стане підготовка   20 кращих студентів НАУ до іспитів з інтегрованого курсу EASA ATPL(А) або CPL(A) та отримання ними ліцензії пілота EASA CPL(A)/IR/MEP, включаючи теоретичний сертифікат EASA ATPL(А) та сертифікат рівня володіння англійською мовою за шкалою ICAO.

Програма розрахована на 18 місяців.

Основними умовами участі в проєкті є такі:

Мати дійсний закордонний паспорт громадянина України.

Бути студентом НАУ, спеціальність 272 "Авіаційний транспорт", ОПП "Льотна експлуатація повітряних суден"!.

Мати змогу провести в Чехії 18 місяців (починаючи з липня 2023 року), за умови високого рівня успішності, цей термін може бути зменшено до щонайменше 12 місяців.

Довести фінансову спроможність сплатити (до початку навчання) обов’язкові витрати, які не покриваються фінансуванням Проєкту.

Увійти до рейтингу 20 кращих претендентів за результатами конкурсного відбору (тест, мотивація, рівень володіння англійською мовою, рівень спеціальних знань) – он-лайн тестування та співбесіда, які проводяться спільною комісією F AIR  та НАУ.

Додаткові бали надаються студентам, які вже мають наліт, високий середній бал успішності в навчанні, пройшли теоретичну підготовку в F AIR.

Більш детальна інформація на сайті  закладу.