11.08.23 

ImageФахівці з авіаційної безпеки Міжнародного аеропорту "Бориспіль" проходять навчання на інноваційних комп’ютерних тренажерах міжнародної компанії CASRA 

Ліцензії на навчальну програму Х-RAY TUTОR та використання комп’ютерних тренажерів CASRA були надані на безоплатній основі Міжнародному аеропорту "Бориспіль" завдяки співпраці між аеропортом та відомою світовою компанією Culmen International - лідером у сфері міжнародної безпеки та технологічних рішень, за сприянням Міністерство розвитку громад, територій та інфраструктури України.

Про це повідомили в пресслужбі аеропорту.

Це дозволить українським фахівцям з авіаційної безпеки йти в ногу з сучасними тенденціями в сфері авіаційної безпеки, підтримувати і удосконалювати свої знання.

В межах реалізації даного проєкту також передбачається навчання фахівців з авіаційної безпеки інших аеропортів України на базі Навчального центру ІКАО аеропорту "Бориспіль".

Навчання вже розпочали:

- оператори технічних засобів контролю на безпеку

- інструктори з виробничої підготовки

- старші інспектори зони контролю та інші професіонали, які відповідають за авіаційну безпеку.

Попри відсутність польотів, аеропорт "Бориспіль" удосконалює заходи безпеки в аеропорту та підтримує відповідний рівень кваліфікації персоналу аби бути підготовленими для відновлення польотів за найвищими світовими стандартами, як тільки це буде можливо з питань безпеки.