23.08.23 

ImageWizz Air запрошує вас приєднатися до головних подій Європи 

Wizz Air,  найекологічніша у світі авіакомпанія із найшвидшими темпами зростання у Європі, рада поділитися надзвичайною можливістю для мандрівників і шанувальників музики та культури насолодитися неймовірними фестивалями та першокласними кіноподіями. Пропонуючи широкий вибір маршрутів, Wizz Air запрошує вас приєднатися до дивовижної пригоди та відвідати найпопулярніші заходи, які пройдуть по всій Європі протягом найближчих місяців. Крім того, сьогодні, 23 серпня, діє знижка  20% на квитки на окремі рейси в період із 1 вересня по 14 грудня 2023 року. Ви можете забронювати квитки на сайті wizzair.com або в мобільному застосунку WIZZ.

Пориньте у святкову атмосферу з Wizz Air 

Якщо ви бажаєте відвідати неймовірні живі виступи, Wizz Air про це подбає. В серпні відбудеться щорічний музичний фестиваль Leeds Festival у місті Лідс, у Великій Британії, з визначними зірками, як-от Billie Eilish, Imagine Dragons і THE1975. Із 25 по 27 серпня ця захоплива подія подарує справді неймовірну атмосферу. Вирушайте на рейс до Лондона з країн-сусідів – Польщі, Угорщини, Румунії та Словаччини – щоб отримати незабутні спогади.

Крім того, з 1 по 2 вересня у Брістолі проходитиме музичний фестиваль Forwards Festival, який збере найрізноманітніших артистів, орієнтуючись на молодих місцевих виконавців. Екологічність тут є пріоритетом: на території фестивалю немає одноразового пластику, харчування дедалі частіше ґрунтується на вегетаріанських та веганських альтернативах, а подорожі відбуваються здебільшого громадським транспортом або пішки. До фестивалю також легко дістатися поїздом після рейсу Wizz Air до Лондона.

Сонце, пісок і гучна музика: вирушіть із Wizz Air на фестиваль Cala Mijas Festival

Один із найспекотніших фестивалів цього року відбудеться в місті Малага з 31 серпня по 2 вересня. На фестиваль Cala Mijas Festival можна швидко та дешево дістатися з Будапешта, Варшави, Кракова, Ґданська, Катовіце та Клуж-Напоки разом із Wizz Air. Всього за кілька годин ви зможете опинитися на мальовничому південному узбережжі Іспанії та насолодитися такими артистами, як The Strokes або Florence + The Machine, а також і чудовими краєвидами. Так само гарною можливістю було би затриматися на кілька днів і відпочити на пляжі до того, як літо закінчиться.

Wizz Air запрошує вас на прем'єрні кінозаходи

Напрямки Wizz Air призначені не тільки для музичних фанатів: шанувальникам кіно також є на що розраховувати. Яскравим прикладом є майбутній кінофестиваль BFI London Film Festival, що відбудеться з 4 по 15 жовтня в Лондоні. Цей фестиваль відомий тим, що проводить міжнародні прем'єри як короткометражних, так і повнометражних фільмів, що робить його обов'язковою подією для кіноманів. Серед довгоочікуваних стрічок цьогоріч – «Одне життя» Джеймса Гоувза та «Солтберн» Еміралд Фіннелл, що обіцяють цікаві та захопливі враження від кінематографа.

Рейс Wizz Air до Риму цьогоріч також стане чудовою ідеєю для кіноманів, оскільки з 18 по 29 жовтня тут пройде кінофестиваль Rome Film Fest. Шанувальники кінематографу повинні скористатися цією можливістю й насолодитися новими та старими фільмами в дивовижному місці.

Забронюйте рейс із Wizz Air сьогодні і пориньте в диво цих незабутніх вражень.